Primarul din Năvodari, în faţa judecătorilor care l-au menţinut în arest „Oamenii care muncesc şi care aduc valoare sunt băgaţi la puşcărie”

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, rămâne în detenţie. Ieri, Curtea de Apel Constanţa, în completul format din magistraţii Maria Uzună, Marius Damian Mitea şi Eleni Cristina Marcu, a respins recursul formulat de edil împotriva deciziei Tribunalului Constanţa, instanţă care a menţinut starea de arest a lui Matei. Hotărârea Curţii de Apel este definitivă.

În faţa completului de judecată, Nicolae Matei a precizat că nu va zădărnici, sub nicio formă, aflarea adevărului din dosarul său. Mai mult decât atât, edilul a spus că se află în relaţii profunde de duşmănie cu fostul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, denunţătorul din cauza penală.„Cercetarea mea în arest reprezintă o antepronunţare a instanţei. (...) Oamenii care muncesc şi care aduc un plus de valoare sunt băgaţi la puşcărie. (...) Timpul o să lămurească toate aspectele”, a mai declarat Nicolae Matei. Amintim că, zilele trecute, completul de judecată prezidat de magistratul Lucian Lică, din cadrul Tribunalului Constanţa, i-a menţinut lui Matei starea de arest, totodată respingându-i cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, precum şi cererea de revocare a măsurii arestării preventive.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 438

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 349

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 607

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 891

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1676

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1366

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1283

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1090

„Voi candida și voi și câștiga Primăria Năvodari!“ Tribunalul Constanța a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, privind reabilitarea (MINUTĂ)

27 Mar 2024 2628

3 ani de închisoare cu suspendare pentru Magdalena Neague, primarul comunei Bărăganu! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

27 Mar 2024 569

#citeșteDobrogea Un amiral sacrificat

26 Mar 2024 515

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2679

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 576

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 909

Ședință CLM Constanța Apartenența la domeniul privat al municipiului Constanța a două terenuri, printre proiectele de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 566