Prins intre procese si divorturi Pedelistul Dumitru Burcin, Prigoana de Cumpana

cap_6.jpgDemocrat-liberalul Dumitru Burcin a depus vineri, 28 mai, actele pentru a se căsători, din nou, cu Mariana Răileanu.

dumitru_burcin.jpgNu mică ne-a fost mirarea să aflăm că domnişoara Răileanu a mai fost doamna Burcin, de două ori. Însuşi Dumitru, fost candidat la primăria Cumpăna, ne-a povestit că prima dată a luat-o pe Mariana de soţie în 1981. Însă, de atunci, au divorţat de două ori, ultima dată în 2007. „Am avut mici neînţelegeri, înţelegeţi, chestii d-ale tinereţii. Noi, de fapt nu am fost despărţiţi niciodată. Doar că am divorţat. Este o diferenţă", povesteşte democrat-liberalul, care a ameninţat, mai în glumă mai în serios, că se va răzgândi în privinţa nunţii, dacă o vom face publică. Burcin a mai spus că Mariana a fost cea de-a doua soţie a sa şi că au copii mari. Asemănarea cu Silviu Prigoană şi cu Adriana Bahmuţeanu, cuplu care s-a căsătorit şi a divorţat de mai multe ori, l-a amuzat pe politicianul patron de restaurant: „Nu eu m-am luat după Prigoană, ci el după mine". Ce doi viitori proaspăt-căsătoriţi au şi afaceri împreună. Dumitru şi Mariana, care la Registrul Comerţului figurează cu numele Burcin, împart firmele Marybur şi Mariles. Femeia mai deţine părţi sociale şi în Mariles Aliment şi Simona General SRL. Dumitru Burcin este actor într-unul dintre cele mai mediatizate dosare de pe rolul instanţelor constănţene, cel în care Constantin Babuş, şeful Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, este acuzat de luare de mită. În luna aprilie a acestui an, dosarul a fost repus pe rolul Curţii de Apel Constanţa şi este rejudecat. În acest proces, Babuş senior este acuzat că ar fi luat mită suma de 20.000 de dolari de la afaceristul Burcin. De altfel, acesta este şi denunţătorul lui Constantin Babuş, care împarte vina, în această speţă, cu Marius Tărcatu, de asemenea şef în cadrul CJC (angajat al Primăriei la data comiterii faptelor) şi cu Ionel Pilat, directorul Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

31 May, 2010 09:09

mafiot mare asociat cu keser fatih -returnare ilegala de 36 milioane euro....mafia pdl sri si dna tac nu a platit tva la vinzari imobiliare arestat imediat

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 august 2023

24 Aug 2023 1357

Nepotul fostului patron de la restaurantul Pelican intră în afaceri!

08 Jun 2022 2593

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2021

06 Jul 2021 2540

UPDATE 6. Palaz nu candidează la alegerile parlamentare Aripa PDL din noul PNL filiala Cumpăna trece de azi în PMP!

08 Oct 2016 4083

De la DJST, la bucătărie internaţională Restaurantul lui Felix Burcin, Zebrano, a obţinut autorizaţia de mediu

25 Aug 2015 3481

Felix Cristian Burcin, fostul director adjunct al DJST Constanţa, şi-a făcut restaurant în peninsulă

10 Jun 2015 4442

Depistaţi de poliţiştii din Eforie Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru furt calificat

19 May 2014 1845