Prinsă în capcană, pe Facebook Coşmarul vieţii ei - a sărit de pe balcon pentru a scăpa de violuri si umilinţe, în Constanţa

 

Sătulă de umilinţe, o tânără de 22 de ani a preferat să îşi rişte viaţa căţărându-se pe balconul apartamentului, situat la etajul patru. S-a agăţat de sârmele de rufe din exterior, a ieşit pe geam şi a căzut pe plafonul balconului de la etajul doi. Experienţa traumatizantă - fiind sechestrată şi violată într-o locuinţă din Constanţa - a povestit-o în faţa instanţei de judecată.
 
„În data de 7.02.2015, am intrat în conversaţie pe Facebook cu inculpatul A. Ș. Noi eram prieteni pe Facebook de ceva vreme, iar mie acesta mi se părea un băiat drăguţ, sincer, astfel că în data respectivă am hotărât să îl contactez pentru că văzusem că este activ pe Facebook. Am început să vorbim despre situaţia noastră actuală, acesta mi-a spus că are un apartament în Constanţa și că locuiește singur. În timpul conversaţiei eu am fost cea care a venit cu ideea să vin să îl vizitez la Constanţa, pentru că doream să îl cunosc personal, cel care a insistat în această direcţie a fost inculpatul A. Ș. A. (extras comunicări Facebook B: Inc. A.: «Eu te-aș aștepta și azi…»; «…chiar aș vrea să ne cunoaștem, se vede că vrei ceva de la viaţă…»; «…și eu vreau o familie, măi, dacă o să ne înţelegem, vino cu ăia 15 lei și plătesc au aici diferenţa…»; «…da, scumpa, aici e altfel, ne putem descurca mai bine, eu muncesc, îţi pot găsi și ţie serviciu…»; «nu ai nimic de pierdut, ai numai de câștigat…»; «…ai rezolvat ceva scumpa? Chiar aș vrea să îţi pup guriţa ta…»; «…ești o scumpă…»; «…eu te aștept cu plăcere să încercăm să facem ceva împreună…»; «eu asta vreau, acum depinde de tine…»; «…te-ai gândit? până la urmă ajungi la Constanţa?...»)“, conform documentelor magistraţilor.

„M-a întrebat dacă doresc să îl vizitez“

„Din discuţiile purtate pe Facebook cu cel care se declara cu numele A. Ș., am aflat de la acesta că ar avea un apartament al lui în mun. Constanţa, despre care mi-a spus că i l-a cumpărat mama sa, că locuiește singur și m-a întrebat dacă doresc să îl vizitez, spunându-mi că pe viitor ar vrea să își facă o familie. În ziua următoare am continuat discuţia pe Facebook cu acel bărbat, care mi-a spus să îl vizitez la Constanţa, spunându-mi că ar putea să-mi găsească și un loc de muncă în Constanţa și m-a convins să îl vizitez chiar în acea zi, fără a-mi promite ceva anume și purtându-se prietenos în dialogurile cu mine. În aceeași zi de duminică, ora 17.55, eu am plecat cu trenul din gara Făurei spre mun. Constanţa și am ajuns în gara Constanţa la ora 21.15, unde acel bărbat cu care corespondasem pe Facebook și discutasem telefonic prin apel, SMS, sau Facebook pe timpul călătoriei cu trenul mă aștepta și ne-am recunoscut reciproc, după fizionomiile văzute anterior în fotografiile pe care ni le-am trimis reciproc. Din gară, acel bărbat, care s-a recomandat tot cu numele A. Ș., m-a condus la staţia de autobuz 100 și ne-am deplasat până la City Mall, unde am coborât amândoi și apoi am mers pe jos, aproximativ cinci minute, pe niște alei de printre blocuri, pe care nu le-am reţinut și am ajuns la un..., cu mai multe scări, am intrat în acel... mijloc și am fost condusă de respectivul până la etajul 4, la un apartament cu două camere, în care am intrat pe o ușă care nu era încuiată…“, a spus fata în faţa instanţei de judecată.

„M-a prezentat ca viitoarea lui soţie“

„În apartament se afla un alt bărbat, căruia A. Ș. m-a prezentat ca viitoarea lui soţie, deși până atunci noi doi nu discutaserăm nimic concret despre căsătorie, ci doar că amândoi ne dorim să ne întemeiem o familie, în viitor, fără a-mi propune mie acest lucru. Respectivul băiat a dat mâna cu mine și mi s-a recomandat cu numele G., eu și A. ajungând în acel apartament în jurul orei 22.00“, a mai precizat victima.
 
„După ce m-am dezbrăcat de geacă și m-am așezat în șezut pe un pat din sufrageria apartamentului, în aceeași încăpere, A. Ș., de pe telefonul său Nokia 6200, l-a apelat pe un amic de-al său căruia îi spunea A. și l-a întrebat cât mai durează până ajunge la el, unde ne aflam, precum și dacă este un anume Dodel cu el, eu înţelegând din convorbirea respectivă că A. era deja împreună cu Dodel și că ajung la adresa unde ne aflam în circa zece minute. A. l-a întrebat pe A. dacă a cumpărat ţuică și o aduce, respectivul confirmându-i, și eu am realizat că pe cei doi A. îi invitase la el încă dinainte de a mă întâlni pe mine în gara din Constanţa. În aceeași seară, în jurul orei 22.30, au venit doi bărbaţi, unul în vârstă de aproximativ 27 de ani, care s-a recomandat cu un nume pe care nu l-am reţinut, dar apoi am constatat că este cel căruia îi spuneau A., și cel de-al doilea, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care s-a recomandat cu un nume pe care nu l-am reţinut, dar am constatat că era cel căruia i se adresau cu porecla Dodel. Cei doi au adus cu ei în apartament o sticlă PET de 2,5 litri, în care se afla ţuică de ţară, aproximativ jumătate de sticlă...“, a mai punctat fata în faţa magistraţilor.

„Nu îţi fie frică, nu sunt ca alţii“

În momentul în care victima a înţeles că băiatul pe care l-a cunoscut pe Facebook nu locuieşte singur, i-ar fi reproşat acestuia modul în care a convins-o să ajungă la Constanţa. „Această atitudine, grefată pe refuzul acesteia de a se retrage împreună cu inculpatul A. Ș. A. în baie, a condus la enervarea inculpatului. Starea de nervozitate a inculpatului A. reiese și din modul în care trimite ultimele mesaje de la ora 1.30 la ora 1.38.
 
Extras comunicări Facebook: Inc. A.: «Stau singur, dar ei veneau mereu la mine, că nu-mi place să stau singur, dar dacă ești de acord să facem ceva, mă debarasez de ei…»;
Persoana vătămată: «Aha, eu mi-aș dori îţi dai seama»;
Inc. A.: «Îmi placi mult, ești o scumpă»; «nu îţi fie frică, nu sunt ca alţii»;
Persoana vătămată: «Nu sunt de acord…»;
Inc. A..: «Cu ce? Și se rezolvă…»;
Persoana vătămată: «Să stau cu mai mulţi, doar cu tine stau, atât. Da sau nu…»;
Inc. A.: «Da iubire, dar ţi-am spus că vreau să facem ceva…»;
(…)

Inc. A.: «OK, vorbim la baie…»;
Persoana vătămată: «Nu merg.»;
Inc. A.: «Haide dincolo să vorbim…»;

Inc. A.: «Hai să facem băiţă și ne întoarcem înapoi.»;
Persoana vătămată: «Nu merg.»“

„S-a ridicat de pe scaunul său și a lovit-o“

„La ora 1.43, persoana vătămată trimite ultimul mesaj: «M-ai dezamăgit». Ca urmare a acestui mesaj, inculpatul A. Ș. A. s-a ridicat de pe scaunul său și a lovit-o pe persoana vătămată. Intensitatea loviturii a dărâmat-o pe persoana vătămată la podea, de unde a fost ridicată de același inculpat și condusă pe casa scării, în bluză, pantaloni și picioarele goale. Deoarece inculpatul A. continua să ţipe în exteriorul apartamentului, persoana vătămată a fost rugată de inculpatul T. să reintre în apartament, pentru a nu înrăutăţi situaţia“, se mai arată în documentele magistraţilor.
 
„Din ţuică au consumat cei trei bărbaţi, și eu, aproximativ 50 de grame. În acest timp, fiind în jur de 23.00, eu, ca să nu îi supăr pe ceilalţi, comunicam cu A. prin SMS și l-am întrebat când pleacă prietenii lui din acel apartament, să rămânem doar noi doi, ca prieteni, eu crezând că acela este apartamentul lui A. și că acesta locuiește singur. Într-un SMS eu i-am reproșat lui A. că m-a minţit că locuiește singur și că m-a dezamăgit, iar acesta, după ce a citit acel mesaj, s-a ridicat de pe scaunul pe care stătea faţă în faţă cu mine și mi-a tras o palmă violentă peste obrazul stâng, doborându-mă de pe scaun la podea. Eu, după ce am căzut, am început să plâng, moment în care A. m-a prins cu o mână de mâna mea dreaptă, m-a ridicat de jos forţat și m-a tras după el din apartament, pe scara blocului, la etajul 4, unde mi-a spus că pot să plec, pentru că lui nu-i trebuie femei cu fiţe. Eu i-am spus că voi pleca imediat, iar pentru că A. ţipa la mine pe scară, din apartament a ieșit A. și i-a spus să nu mai ţipe pe scară pentru că aud vecinii, iar eu am intrat în apartament, hotărâtă să îmi iau hainele și bagajul și să plec…“, a mai declarat fata.

„M-a ameninţat că dacă nu fac sex cu el și cu prietenii lui nu am scăpare“

În momentul în care persoana vătămată își căuta lucrurile cu care venise pentru a părăsi apartamentul, „inculpatul A. a stabilit pe un ton autoritar «proba» pe care persoana vătămată trebuia să o treacă pentru a fi soţia sa - să se culce cu toţi prietenii săi. «Dacă n-ai vrut să te f*** cu mine, acuma o să te f*** cu toţi». M. n-a spus nimic, s-a ghemuit într-un colţ al patului și a stat acolo până s-a mai calmat, deoarece părea speriată…“
 
„La scurt timp, A. a intrat după mine în apartament și în timp ce eu îmi căutam eșarfa și geaca în sufrageria apartamentului pentru a mă îmbrăca să plec, acesta mi-a spus că nu am cum să mai plec în acel moment, pentru că sunt fata lui și dacă doresc să fac o familie cu el, trebuie să trec proba și să mă culc cu prietenii lui care erau de faţă, și atunci mi-a cerut să merg cu el în dormitor să discutăm…“, a spus tânăra.
 
„Când am ajuns în dormitor, eu m-am așezat întinsă pe pat, fiind supărată pe A. pentru ceea ce îmi propunea, iar acesta a pus piciorul drept pe pieptul meu, în momentul în care mi-a cerut să îi predau telefonul meu, iar eu l-am refuzat, și apoi mi-a smuls din mână telefonul, spunându-mi că îl ţine la el, ca să nu fac cumva prostia să sun pe cineva. Din acel moment, telefonul meu a rămas pus pe un dulap din sufragerie și m-a ameninţat că dacă nu fac sex cu el și cu prietenii lui nu am scăpare și o să fie rău pentru mine…“, a precizat victima.
 
„Eu, după ameninţările primite, fără a mai fi lovită, am întreţinut raporturi sexuale pe rând cu A., G., Dodel și A., raporturile fiind normale, orale și anale, fără ca vreunul să ejaculeze în vaginul meu, ci numai pe corpul meu, respectiv pe spate, după care eu mergeam la baie și mă spălam…“, a povestit fata.

„A pus un scaun și a blocat clanţa de la ușa“

„Precizez că cei patru, în seara de duminică, mi-au dat să mănânc devreme, pe la ora 22.00, când se purtau frumos cu mine, înainte de a mă lovi A. și de a-mi zice să fac sex cu toţi patru, iar spre dimineaţa zilei de luni, pe la ora 3.00, mi-au spus să dorm pe patul din sufragerie împreună cu A., Dodel și A., între A. și A., iar în dormitor s-a culcat G. Până să ne culcăm, A. a pus un scaun și a blocat clanţa de la ușa dintre sufragerie și hol, cu intenţia de auzi zgomot dacă eu încerc să fug, știind că ușa de la ieșirea din apartament spre scara blocului nu se încuia, fiind defectă.
 
Eu am adormit, iar în jurul orei 6.00 m-am trezit și am vrut să mă ridic din pat și apoi să fug din apartament, dar A., lângă care dormeam, m-a simţit și m-a prins cu o mână de încheietura mâinii mele stângi, fără să mă întrebe unde vreau să plec, și nu mi-a mai dat drumul, eu renunţând a mă mai ridica din pat, după care am adormit la loc și m-am trezit pe la ora 9.00, constatând că cei patru băieţi se treziseră anterior și erau prin bucătărie și în dormitor. Pentru că ușa de la bucătărie era deschisă, eu nu am făcut vreun gest să fug din apartament, pentru că m-ar fi văzut și m-am temut să nu mă bată…“, a mai povestit persoana vătămată.
 
„Fără să mă opun, am întreţinut relaţii sexuale o dată cu vărul lui T. și cu T., apoi cu V. singur. În continuare, vărul lui T. a început să filmeze cum eu întreţineam relaţii sexuale cu A. și cu inculpatul T. Fratele lui T. plecase deja, iar O. nu m-a vrut în seara respectivă. În continuare, eu m-am dus la baie însoţită de inculpatul T., care dorea să întreţinem relaţii sexuale și aici, însă mi s-a făcut rău, m-am așezat pe capacul de la WC, iar acesta îmi spunea să nu mă mai prefac. Eu i-am spus că numai pot, însă am întreţinut relaţii sexuale și în duș. După, m-am dus în pat și am băut un pahar de lapte, pe care mi l-a adus T. În seara respectivă a dormit în apartament și vărul lui T., eu am dormit în pat la mijloc, între vărul lui T. și T…“.

„Am escaladat balconul apartamentului în care mă aflam, ieșind pe geam“

„Observându-l pe Dodel concentrat pe Facebook și acesta avertizându-mă că el mi-a spus să nu dau mesaje și o să văd eu ce păţesc când se întorc A. și A., am intrat în panică și m-am îndreptat spre balconul apartamentului, profitând de neatenţia lui, iar acolo, pentru că nu mă vedea ce fac, m-am uitat la o posibilitate să fug din apartament și am văzut că sub acel balcon, la etajul trei, se afla acoperișul balconului de la etajul 2. Eu am escaladat balconul apartamentului în care mă aflam, ieșind pe geam, care era deschis, m-am ţinut cu mâinile de balcon și cu picioarele de grilajul ferestrei, după care am sărit în picioare pe acoperișul balconului de la etajul 2“, a mai declarat tânăra.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant în județul Constanța! Fetiță violată timp de patru ani de tatăl vitreg! Suspectul, reținut

12 Apr 2024 624

Sămbătă, spectacolul „Ma dame”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

28 Mar 2024 618

Justiție Constanța Un bărbat din Egipt ar fi violat o bătrână din Valu lui Traian. A fost trimis în judecată

28 Mar 2024 592

Sâmbătă, 30 martie 2024, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”Constanța ne încântă cu spectacolul „Ma dame”

20 Mar 2024 618

Constanța Doi bărbați condamnați definitiv la închisoare cu executare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

15 Mar 2024 594

Sentință definitivă! Pedeapsă micșorată pentru americanul care ar fi violat doi tineri din Medgidia! Aproape 17 ani de închisoare

19 Feb 2024 933

Știri Constanța azi Tânăr reținut pentru act sexual cu un minor și viol asupra unui minor! Date oficiale

02 Feb 2024 771

Caz șocant în Valu lui Traian! Un bărbat din Egipt, arestat pentru viol, la Constanța! Victima are aproape 90 de ani (MINUTĂ)

16 Jan 2024 2911

Femeie de 82 de ani atacată în propria casă de doi indivizi și violată! Suspecții, reținuți

15 Dec 2023 1071

Bărbat reținut pentru viol, în Constanța. Ce spun polițiștii

25 Nov 2023 894

Justiție Constanța Ofițer MApN în rezervă, condamnat definitiv pentru viol!

22 Nov 2023 1283

Constanța. Final de proces în dosarul americanului acuzat că ar fi violat doi tineri din Medgidia! Prima condamnare - 19 ani

06 Nov 2023 1096

Știri Constanța Bărbatul de 36 de ani, acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale la Mangalia, cu doi copii, arestat preventiv pentru 30 de zile (FOTO+VIDEO)

14 Oct 2023 2816

Tentativă de viol lângă Agigea! Detalii șocante din ancheta procurorilor. Începe procesul

08 Oct 2023 997

LIVE VIDEO+TEXT Conferință de presă la AUR Constanța. Suspiciunea de viol din timpul Taberei de Vară, printre subiectele analizate (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Sep 2023 1339