Printre clienți, Mazăre şi Constantinescu Fostul avocat al ziarului ZIUA a refuzat postul de consul general al României la New York

Avocatul Cătălin Dancu, din Baroul Bucureşti, nu a dorit să fie consul general al României la New York.
 
Contactat telefonic, Dancu ne-a declarat că a refuzat oferta deoarece a preferat să rămână aproape de familia sa, în România. „Numirea a fost semnată de premier (n.r. Victor Ponta), însă nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României. (...) Familia este mai importantă“, ne-a mai spus avocatul. De-a lungul timpului, Cătălin Dancu i-a apărat pe Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, şi pe Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Mazăre a fost apărat de Marius Mocanu în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa şi de Cătălin Dancu în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, unde a şi fost reţinut, pentru 24 de ore. Aşa cum precizam şi în edițiile trecute, conform luju.ro, „Cătălin Dancu a debutat ca avocat la ziarul ZIUA (n.r. ediţia centrală), unde a apărat jurnalişti de investigație în sute de dosare, casa de avocatură «Cătalin Dancu» fiind cea care a elaborat pentru prima dată contractul colectiv de muncă la nivel național pentru angajații din presă“.

Citeşte şi 

Cătălin Dancu
„Solicităm în mod public Ministerului Justiţiei verificări privind soluţiile adoptate în cazul lui Nicuşor Constantinescu” (document)

 
Cine l-a scăpat pe Radu Mazăre, primarul Constanței, de camera 17

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avocatul Cătălin Dancu este noul consul general al României la New York

31 May 2017 4865

Radu Mazăre, apărat la DNA de omul care trebuia să fie consul general al României la New York

02 Mar 2016 5952

A debutat ca avocat la ziarul ZIUAAvocatul lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, noul consul general al României la New York

25 Nov 2014 5659

Ministerul Justiţiei nu renunţă la cererea de extrădare Cine-i apără interesele lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

08 Oct 2014 4286

Avocatul Cătălin Dancu îl urmează pe Nicuşor Constantinescu la New York

17 Sep 2014 4375

Nicuşor Constantinescu trimite scrisori deschise autorităţilor şi opiniei publice din România (documente & video)

29 Aug 2014 3914

Cătălin Dancu „Solicităm în mod public Ministerului Justiţiei verificări privind soluţiile adoptate în cazul lui Nicuşor Constantinescu” (document)

28 Aug 2014 2876