Procesul călugărului decapitat a debutat cu o amânare

Ivan Simion, arestat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi profanare de morminte (în forma profanării unui cadavru), a ieşit, ieri, din spatele gratiilor.

Pentru puţin timp, ce-i drept, dat fiind că bărbatul a fost dus în faţa judecătorilor spre a fi judecat. De menţionat este că în şedinţa din data de 10 aprilie, judecătorului Iulia Cezara Suciu i-a fost admisă cererea de abţinere formulată în dosarul prezentei cauze. Ieri, Ivan Simion s-a aflat, din nou, în faţa completului de judecată, care a decis menţinerea lui în arest. Bărbatul este reţinut încă din noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2011, când procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus încătuşarea lui pentru 24 de ore. Simion este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, adică faptă comisă prin cruzimi, şi de profanare de morminte, în legătură cu uciderea şi decapitarea fostului călugăr Alexe Artion. Potrivit Portalului instanţelor de judecată, Ivan Simion a fost trimis în judecată pe data de 10 aprilie, are calitatea de inculpat în dosar, iar de partea cealaltă sora călugărului decapitat, Evdochia Irimia, este constituită parte civilă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Detalii din spatele uşilor închise Călugăr decapitat - „Victima nu s-a zbătut şi nici nu a ţipat în timp ce i se tăia capul“

23 Aug 2016 10991