Eveniment

Procurorii fac un apel public Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, acuzat de viol, cere să fie eliberatMedicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, cercetat în stare de arest preventiv sub acuzaţia de viol, cere să fie pus în libertate!
 
Boţ a atacat cu contestaţie decizia prin care Judecătoria Constanţa a dispus arestarea sa. Solicitarea medicului de punere în libertate va fi trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă în acest caz.
 
În paralel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul cauzei şi fac un apel public către toţi părinţii care au mers cu micuţii lor la acest medic, cerându-le să îi sesizeze în cazul în care bănuiesc că acesta s-ar fi comportat anormal în tratamentul copiilor lor.
 
„Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea”, spun procurorii.
 
Fetiţa de 11 ani le-a povestit părinţilor că medicul ar fi dezbrăcat-o complet şi ar fi agresat-o sexual. Practic, fetiţa s-a dus la medic cu tatăl ei, care a rămas pe hol în aşteptare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Medic din Constanţa, condamnat la peste 11 ani de puşcărie. S-a formulat un recurs în casaţie

07 Feb 2018 1326

Decizie definitivă în cazul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ

20 Mar 2017 1067

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, acuzat de viol, rămâne în arest

10 Jun 2016 1137

Libertatea medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, acuzat de viol, se decide azi

10 Jun 2016 1773

Apel public pentru părinții care au mers cu micuții lor la medicul Victor-Emanuel Boț. Ce vor procurorii

09 Jun 2016 11759

Revista presei locale

09 Jun 2016 2833