Eveniment

Procurorul criminalist Sadîc Zafer despre crima de la Murfatlar „Victima este într-o baltă de sânge, prezintă numeroase plăgi, tăiate/înţepate” (foto+video)

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au declanșat o amplă anchetă pentru a stabili cauzele care au declanșat crima, din oraşul Murfatlar, unde pe fondul unui conflict spontan, izbuncit între doi soţi, bărbatul şi-ar fi ucis soţia.
 
Sadîc Zafer, procurorul-şef Secţie Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care se ocupă de caz, a declarat, în această noapte că
 

,,se fac investigaţii în legătură cu, se pare într-un conflict conjugal, în cursul căruia soţul şi-a ucis soţia prin aplicarea mai multor lovituri cu mai multe obiecte înţepătoare, probabil cuţite.

Victima este în locuinţă, într-o baltă de sânge, prezintă numeroase leziuni pe corp, numeroase plăgi, tăiate-înţepate.

Soţul a fost cel care a sunat la telefonul de urgenţă 112 şi a anunţat organele de poliţie că şi-ar fi ucis soţia într-un conflict conjugal spontan.

Am înţeles din primele date că ar fi în proces de divorţ şi că ar fi fost un conflict spontan în cursul serii de 1 iulie 2018 în locuinţa comună.

Urmează să fie investigat, urmează să fie audiat, în legătură cu ce s-a întâmplat.

Când a anunţat la 112 ar anunţat că şi-a ucis soţia. Urmează să stabilim în cursul investigaţiilor dacă acesta consumase alcool’’.


Reamintim că, potrivit IPJ Constanţa, aseară, ,,în jurul orei, 20.52, un bărbat de 46 de ani, din orașul Murfatlar, a sesizat poliția despre faptul că și-ar fi ucis soția, în vârstă de 47 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, cei doi aflandu-se în divorț. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment’’.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protest față de Ordonanța de urgență pe justiție Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa îşi suspendă activitatea!

26 Feb 2019 839

Azi îi spunem „La mulţi ani!“ procurorului Sadîc Zafer!

09 Jun 2017 3650

Felicitat de Kovesi Procurorul Sadîc Zafer, numit şef de CSM. Ce secţia va conduce. Cazuri de răsunet rezolvate de magistrat

02 Jun 2017 30348

CSM a schimbat comisia de evaluare a procurorilor din Parchetul Tribunalului Constanţa

24 Mar 2017 1304

Primul termen, ieri Procurorul Zafer Sadîc a închis dosarul crimei de la Delfinariu

23 Jun 2016 2109

A instrumentat cazuri de răsunet Azi e ziua procurorului Zafer Sadîc

09 Jun 2016 5157

Felicitat de şefa DNA Azi este ziua procurorului criminalist Sadîc Zafer!

09 Jun 2015 2969

Procurorul Sadîc pleacă din Parchetul Tribunalului Constanţa

07 Jun 2013 979

Felicitat de Kövesi pentru eforturile depuse în realizarea actului de justiţie Ce procuror criminalist din Parchetul Tribunalului vrea să plece la Parchetul Curţii de Apel

05 Jun 2013 3101

Oficial, de la Parchetul General Ei sunt procurorii din Constanţa detaşaţi ori delegaţi în diverse funcţii

02 Apr 2013 4060

Şefii de la Parchetul Tribunalului

08 Sep 2011 2206