Protest al locuitorilor din Măcin, județul Tulcea. Jandarmii asigură măsurile de ordine

JandarmiJandarmii tulceni vor fi la datorie în acest weekend, pentru asigurarea desfășurării în condiții de ordine și siguranţă publică a manifestărilor de protest, dar și la început de săptămână, la antrenamentele specifice ocazionate de 1 Decembrie
 
Potrivit reprezentanților jandarmeriei Tulcea, astăzi, 26 noiembrie, în intervalul orar 15.00-17.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestaţiei de protest din orașul Măcin, pe fondul nemulțumirii față de situația infrastructurii rutiere din orașul Măcin. Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va asigura ordinea publică și protecția participanților pe timpul acțiunii de protest, acționând pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică. 

„Reamintim că acțiunea de protest trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat și recomandăm participanților să se delimiteze de persoanele care tulbură ordinea publică sau incită la violență și să evite implicarea în conflicte de orice natură, pentru a preveni producerea de evenimente nedorite.
Jandarmeria Tulcea asigură protecția tuturor persoanelor care aleg să-și exprime opiniile în mod pașnic“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

De asemenea, jandarmii tulceni vor participa la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României în ziua de 1 Decembrie, în municipiul Tulcea, asigurând totodată şi măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor evenimente.

„În acest sens, luni, 28 noiembrie, jandarmii tulceni vor executa, alături de celelalte structuri implicate în ceremonialul militar ocazionat de sărbătorirea Zilei Naționale a României,  un antrenament specific. Astfel, în intervalul orar 09.45 – 10.45, accesul auto va fi restricționat pe strada Isaccei  pe tronsonul intersecția str. Unirii – sens giratoriu Complex Pelican.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranţă publică a antrenamentului,  recomandăm cetățenilor să nu pătrundă pe traseul de defilare și să respecte indicațiile forțelor de ordine cu privire la restricțiile de circulație impuse de organizarea manifestării“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protest la Măcin, județul Tulcea după decizia CNAIR de a interzice parcarea şi staţionarea maşinilor în centrul orașului

18 Sep 2023 923