Eveniment

UPDATE Protest în Constanța. Se scandează împotriva construirii blocului de lângă statuia Lupa Capitolina. Un cetățean a fost agresat (video)

În aceste momente, în zona peninsulară a Constanței are loc un protest.

Constănțenii prezenți la fața locului protestează pentru construirea blocului din zona statuii Lupa Capitolina din municipiul Constanța.

Protestează lângă zona unde urmează să se ridice imobilul de lângă Palatul de Justiție. Un protestar susține că se lucrează fără aviz de supraveghere arheologică.

Polițiști și echipe de jandarmi sunt prezenți la fața locului și îi legitimează pe protestatari. Un cetățean a fost agresat, fiind preluat de un echipaj SMURD. 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, a transmis că, în urma unei sesizări cu privire la o stare conflictuală pe strada Traian - zona Lupoaică, unde se efectuează lucrări, poliția a intervenit în această seară la protest.
„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța și jandarmi ai IJJ pentru detensionarea stării conflictuale.
La acest moment, polițiștii fac verificări în vederea lămuririi situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt Cristina Vasile.

Sursă foto-video: Facebook/USR Constanța


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Statuia Lupa Capitolina din Constanţa, readusă la starea iniţială. Remus şi Romulus au fost aşezaţi la locul lor

29 Mar 2019 1012

Răspunsul Primăriei Constanţa Cine l-a mutat pe Romulus de lângă Remus, de sub statuia Lupa Capitolina, din zona peninsulară? (galerie foto)

29 Mar 2019 1429

Modificări la statuia „Lupoaica“, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis din Constanța. Ce au observat cei care au trecut prin zonă (galerie foto+video)

28 Mar 2019 1398

O constănţeancă, supărată pe Nikos Greek Taverna de lângă statuia Lupoaicei, din cauza meselor din stradă. Ce spune administratorul restaurantului (galerie foto)

09 May 2018 15534

Primăria achiziţionează plăcuţe pentru rutele culturale „Lupoaica“ şi „Lampa Japoneză“

18 Feb 2017 1250

Ce găsesc turiştii la mare? Statuia Lupoaicei din Constanţa - o amintire a originii noastre

12 Sep 2012 9986