Rănit în accidentul din Mamaia Poliţistul Valentin Cristian Stanciu avea o alcoolemie de 0,80 grame la mie (galerie foto)

Medicii legişti au stabilit, ieri, că poliţistul Valentin Cristian Stanciu, de 26 de ani, din Hârşova, subinspector în cadrul Biroului Poliţie Autostrăzi, rănit grav în urma accidentului din Mamaia, consumase alcool înainte de a pleca la drum.
 

Acesta avea o alcoolemie de 0,80 grame la mie. Dosarul acestui eveniment se află pentru instrumentare la Serviciul Rutier Constanţa. Conform oamenilor legii, poliţistul a condus, duminică dimineaţă, un autoturism marca Dacia pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre municipiul Constanţa către Năvodari. La ieşirea din sensul giratoriu din dreptul restaurantului Kaiak, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus şi, în dreptul hotelului Scandinavia, a intrat cu partea spate într-un copac aflat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, poliţistul a fost rănit grav. El a fost dus de urgenţă la spital, în comă. Ieri, starea bărbatului s-a ameliorat, conform medicilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Demers, depus la APM Constanța Tomis Estate SRL vrea să modifice PUZ-ul pentru partea de nord și de sud a Lacului Tatlageac (DOCUMENT)

30 Mar 2024 820

Numărul creditorilor a ajuns la 34 Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

04 Feb 2024 9018

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 august 2019

15 Aug 2019 4609