Răpusă de un virus La doar 18 ani, Sandra Paraschivescu Vrejoiu a plecat la ceruri din braţele iubitului (galerie foto+video)



Moartea fulgerătoare a unei eleve de 18 ani, din clasa a XII-a a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“, i-a şocat pe mulţi. Sandra Paraschivescu Vrejoiu, fiica viceprimarului din comuna Bărăganu, a plecat la ceruri în noaptea de luni spre marţi.
 

„Ni se dă fără să cerem şi ni se va lua fără să fim întrebaţi“, postase Sandra pe pagina sa de Facebook în urmă cu ceva timp. Aşa a şi fost.

 
Potrivit surselor noastre, Sandra era un copil foarte bun la învăţătură, provenind dintr-o familie apreciată în localitate. Mama sa este profesoară de limba română. Sandra nu i-a lăsat în lacrimi doar pe părinţii ei şi pe sora sa, ci o întreagă comunitate suferă din cauza acestei tragedii.
 
La Capela Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ se plânge. Unii colegi şi profesori sunt doar înmărmuriţi şi nu îşi găsesc cuvintele. Este o atmosferă apăsătoare, grea. În micul lăcaş al colegiului sunt aprinse lumânări şi au fost lipite poze peste tot cu Sandra. Toate cadrele didactice şi toţi colegii regretă moartea ei prematură. Mulţi îşi găsesc cu greu cuvintele.
 

„Sandra era o colegă pe care te puteai baza. Când aveam nevoie de ceva sau când organizam ceva, mereu era săritoare. Eram foarte apropiate, era cu toţi colegii aşa. Am fost colege patru ani şi ne pare foarte rău. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Suntem toţi uimiţi! Nu avem cuvinte să spunem cât de tare ne doare. Am înţeles că nu avea probleme de sănătate. Ştiu de la mama ei, că am fost la ea. Am înţeles că avea doar o răceală. Nu se ştia de mai mult, de probleme de lungă durată sau ceva de genul“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Ramona, colega Sandrei.
 
„Tot timpul era zâmbitoare. Un copil bun. Toţi profesorii şi toţi colegii regretă, pentru că era tânără, avea un viitor în faţă, aspiraţii. Dumnezeu să o ierte!“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, profesoara de religie şi de istorie Mirabela Toma.

 
Mama Sandrei a povestit, printre lacrimi, că fiica ei avea un virus de la o răceală, care i-a atacat inima. Cuvintele ei ies greu. Femeia priveşte în gol şi plânge. Ea spune că seara, înainte să moară, fiica ei a mâncat, a băut un ceai şi s-a culcat. Femeia se uită spre cer şi spune că Sandra avea amigdalele extrem de umflate… Iar tăcerea se aşterne din nou, apăsătoare…

A murit în braţele iubitului

Sandra a murit la Constanţa. Locuia cu chirie împreună cu prietenul ei. Acesta spune că ar fi auzit-o prin somn că respiră greu, cu un zgomot ciudat. Băiatul susţine că a sunat la 112 şi a încercat să îi acorde primul ajutor. Nu a reuşit. A bătut la vecini să vină să îl ajute, însă nu s-a trezit nimeni. Sandra s-a stins, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Apropiaţii tinerei nu au bănuit nicio clipă că fata ar avea vreo afecţiune medicală.
 
Părinţii Sandrei spun tuturor că era un copil bun, minunat, perfect. Au declarat că doar pentru fata cea mică mai trăiesc, căci altfel nu ar mai avea puteri. Jalea a pus stăpânire pe ei.
 
Bunicii adolescentei nu se pot dezlipi de sicriu. Tristeţea este foarte mare. Aproape de nesuportat. 
 

„Mă iubea, eu o iubeam. Învăţa foarte bine. O fată foarte cuminte! De Paşte m-am văzut ultima dată cu ea. Îşi cumpărase nişte tenişi şi a spus: «Mamaia, ia uite ce tenişi frumoşi mi-am luat». Şi sora zice să ne luăm şi noi din ăştia. Nu ne-a venit să credem! Noi aveam o mătuşă de 80 de ani şi când mi-a dat sora telefon, credeam că despre mătuşă e vorba. Nu despre Săndruţa“, a declarat o mătuşă de-a fetei, cu lacrimile înnodate în barbă.

 

Diriginta fetei şi colegii ei de clasă s-au dus în comuna Bărăganu, locul de naştere al Sandrei, pentru a fi alături de familie în aceste tragice momente.

Mesajele curg neîncetat pe Facebook

Zeci de prieteni ai Sandrei şi-au schimbat pe Facebook imaginea de profil cu un semn negru, de doliu. Mesajele continuă să curgă pe reţelele de socializare, prietenii dorind să-şi arate susţinerea. Iată câteva dintre acestea:
 

„Încă nu realizez că acest lucru s-a întâmplat. Văd postări peste tot şi refuz să cred că nu mai eşti... Că ai plecat aşa devreme dintre noi. Mereu vei rămâne în sufletul nostru“.
 


„Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos! Prea devreme, mult prea devreme ai părăsit această lume!... Aveai atâtea de făcut!!! Îngerii să te vegheze, mireasa noastră!“.
 
„Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în grijă, prietena noastră frumoasă... aveai atâtea lucruri de făcut, dar sunt sigură că acolo unde ai mers eşti într-un loc mai bun, de unde vei avea grijă de toată familia ta... Te iubim si te vom avea mereu în gândurile noastre. Condoleanţe“.
 
„Nu te vom uita niciodată, scumpa noastră“.
 
„Dumnezeu să o ierte, o fată aşa tânără, offfffff“.
 
„Ai plecat mult prea devreme... Tot nu-mi vine să cred... Nu vreau să cred... Acum câteva zile îmi spuneai că vrei să termini facultatea să ai un viitor, și acum?... Odihneşte-te în pace, prietenă dragă...“

 
Sandra Paraschivescu Vrejoiu va fi înmormântată astăzi, în satul Lanurile, comuna constănţeană Bărăganu.






Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragediile care au îndoliat învăţământul constănţean! Copii, nu vă vom uita niciodată! (galerie foto)

13 Jun 2016 17644

„Ce este viaţa? De la o banală răceală...“ O săptămână de la tragedia care a zguduit Constanţa - decesul Sandrei

18 May 2016 3183

„Trebuia să trăiască, să fie mireasă“ Ultimul drum al Sandrei, fata din Constanţa răpusă de un virus, presărat cu flori şi lacrimi (galerie foto + video)

13 May 2016 18751

UPDATE3 - Răpusă de o răceală? Fiica viceprimarului din Bărăganu, Sandra Paraschivescu Vrejoiu, va fi înmormântată mâine (galerie foto+video)

11 May 2016 24639

UPDATE 6. „Refuz să cred" Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ din Constanța, a murit în somn

10 May 2016 34902