Razie de amploare a polițiștilor în mai multe zone din municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi (GALERIE FOTO)

Sursa Galeriei Foto: IPJ ConstantaLa data de 6 spre 7 mai ac., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, precum și a consumului și traficului de droguri și alte substanțe interzise.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost verificate 3 persoane aflate în arest la domiciliu, 10 vehicule, 4 localuri publice, 5 societăți comerciale, 2 săli de jocuri și 13 agenți de pază.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 28.000 de lei, dintre care 48 la Legea 61/1991, 8 la H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța! Tineri surprinși în timp ce întrețineau raporturi sexuale într-o mașină parcată pe o stradă din cartierul Tomis Nord (GALERIE FOTO)

23 Apr 2023 2372

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi. Ce nereguli au fost constatate

15 Apr 2023 1246

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

05 Mar 2023 1188