Recursuri respinse în cazul minorei obligată de mamă să se prostitueze

Alexe Iarnă, de 54 de ani, Victor Peicu, de 61 de ani, Stela Akar, de 41 de ani şi Gabriel Stoicescu, de 37 de ani, rămân în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Cei patru apar în dosarul minorei care a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu 110 bărbaţi. Magistraţii constănţeni au respins recursurile formulate de indivizi împotriva prelungirii duratei preventive dispuse în cursul urmăririi penale. Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa. În urma unui flagrant organizat la jumătatea lunii octombrie, Stela Akar a fost prinsă în timp ce oferea serviciile sexuale ale fiicei sale, pretinzând suma de 100 de lei, unui ofiţer sub acoperire. Gabriel Stoicescu, concubinul Stelei Akar, ţinea "de şase", iar despre Alexe Iarnă şi Victor Peicu se crede că au întreţinut raporturi sexuale cu fata.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

tepes

16 Nov, 2010 09:32

politia ia spaga de la claunl bairam care vind eminore in oras fac milioane euro-pe str olteniei 5 linga parchrt tribunal si politia mun constanta si sectia 3 ce fac catana adina florea rapotan secareanu vizitiu pisica bogdana pavel.vezi minore care fac sex la real bariera a vlaicu bariera caraiman -in curul gol-daca erau copii de politisti care iau spaga? ce fac dna sri 0962 dga bucuresti? e alqueda -coruptie -va fi ca la p neamt?

Articole asemanatoare

Gloria Albești, victorie la scor în ultimul amical înaintea reluării campionatului

08 Mar 2022 1936