Retrospectiva săptămânii! Accidente rutiere în județul Constanța. Printre victime, copii, dar și cetățeni ucraineni (GALERIE FOTO+VIDEO)

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în ultima săptămână după ce au fost implicate în accidente rutiere în județul Constanța.
 
Victimele au primit îngrijiri medicale de la salvatorii SMURD sau SAJ și transportate la spital pentru investigații și tratament de specialitate.
 
Autocar cu ucraineni ieșit de pe șosea
 
Foto: ISU Delta TulceaÎn noaptea de 28-299 ianuarie, în jurul orei 01:30, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea, au intervenit în zona localității Cataloi, pe drumul european E87, la un autocar ce transporta aproximativ 30 de cetățeni ucraineni, care a ieșit in decor.
 
Intervenția pompierilor militari a constat în a acorda asistență pasagerilor din autocar, cât și șoferului, până la sosirea echipajelor de la Drumuri Naționale, care au repus autocarul pe partea carosabilă., transmite ISU Delta Tulcea.
 
 Echipajele de intervenție erau pregătite pentru a evacua cetățenii și ai transporta într-un loc sigur până la remedierea situației, însă aceștia au refuzat.
 
Misiunea a fost încheiată dimineață, în jurul orei 07:30.
 
Din fericire, nimeni nu a fost rănit., mai transmite sursa citată.
 

Fată de 15 ani rănită în accident la Eforie Sud
 
Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn accident rutier a avut loc în dimineața zilei de 30 ianuarie la ieșire din Eforie Sud. Potrivit SAJ Constanța un pieton a fost rănit.

 
La fața locului intervine un echipaj SAJ C2. Victima este o adolescentă de 15 ani.
 
Fata a fost diagnosticată cu fractură de membru inferior și a fost transportată la spital.
 
Copil de 11 ani accidentat grav la Lumina
 
În data de 30 ianuarie 2023 în jurul orei 13.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Lumina.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, și un minor, de 11 ani, care, din primele cercetări, s-ar fi angajat în traversarea străzii fără să se asigure.
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
Accident la ieșire din Mamaia Nord,  spre Hanul Piraților
 
Accident Mamaia NordUn autoturism a intrat în parapet, în data de 31 ianuarie, la ieșire din Mamaia Nord,  spre Hanul Piraților.

Accidentul s-a produs, în jurul orei 07.00, iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 
Reprezentanții ISU Dobrogea informează că evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă încarcerată.
 
De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Din primele informații, șoferul nu a fost transportat la spital. Victima nu era încarcerată, bărbatul a fost monitorizat la fața locului și a refuzat transportul la UPU Constanța.
 
Autoturism înmatriculat în Ucraina, implicat în accident în apropiere de Sibioara
 
În data de 31 ianuarie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe DN22, intersectie cu DC86, (Sibioara). O mașină marca Tiguan cu numere de Ucraina a intrat într-un tir. În zonă, drumul a fost  blocat, iar în urma impactului, a rezultat o victimă încarcerată. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.
 
Victima este o pacientă de 58 de ani, soferiță, care prezintă fracturi ale membrelor inferioare, traumatism toracic și abdominal.
 
Aceasta era conștientă și a fost transportată la spital., transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.
 
Accident în zona Chimpex din Portul Constanța
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în data de 2 februarie în zona Chimpex din Portul Constanța.

Trei persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două autoturisme.
 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGSURetrospectiva activităților derulate în Săptămâna Protecției Civile

05 Mar 2024 332

ISU HarghitaRetrospectiva misiunilor din weekend

19 Feb 2024 368

Vernisajul expoziției de artă vizuală „Retrospectiva anului 2023” este găzduit de Muzeul Național al Marinei Române

21 Jan 2024 660

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1734

Retrospectiva lansărilor de carte la Constanța, în anul 2023. Ce autori și-au prezentat noile creații editoriale

05 Jan 2024 954

Retrospectivă 2023 Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, încă un an împlinit prin excelență și tradiție

03 Jan 2024 1811

Retrospectivă 2023 Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!

02 Jan 2024 826

Retrospectiva 2023 Evenimentele marcante în tehnologie. AI a cucerit piața, cu un avans considerabil

01 Jan 2024 970

RETROSPECTIVĂ 2023! Incendii violente în județul Constanța! Elevi evacuați de la o școală din Constanța și Planul Roșu de Intervenție activat la Rafinăria Petromidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Dec 2023 1393

RETROSPECTIVĂ 2023 An plin de nunți și copii. Iată ce evenimente mondene au avut loc în acest an

30 Dec 2023 792

Retrospectivă 2023 Investiții imobiliare ce au marcat anul. De la spălătorii trasnsformate în restaurant, la blocuri de 28 de etajele

29 Dec 2023 1436

Retrospectivă 2023 Un an bogat în activități culturale la Constanța. De la spectacole de teatru și vernisaje la proiecția documentarului „FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA”

28 Dec 2023 1012

RETROSPECTIVĂ 2023 An morbid la malul Mării Negre. Zeci de persoane înecate în acest an

26 Dec 2023 784

Retrospectiva 2023 Concerte, festivaluri și evenimente reprezentative în Constanţa

24 Dec 2023 1103

Retrospectiva 2023 Constanța Imaginile ce spun povestea anului ce se apropie de final (FOTO)

23 Dec 2023 1062