Revi Moga, din Curtea de Apel Constanţa, i-a „tăiat“ din salariu lui Victor Ponta. Dosarul a ajuns la Curtea Supremă



Dosarul în care Victor Viorel Ponta, prim-ministrul României, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, au fost amendaţi la Constanţa, cu 20% din salariul minim brut pe economie, a ajuns la Curtea Supremă.
 
La începutul lunii iulie, magistratul Revi Moga, din Curtea de Apel Constanţa, i-a amendat pe cei doi, pentru neexecutarea hotărârii judecătoreşti, cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi întârziere de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării (pentru fiecare). Mai mult decât atât, Revi Moga i-a obligat atât pe Victor Ponta, cât şi pe Graţiela Gavrilescu la plata penalităţii de 100 lei/zi întârziere pentru fiecare, de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării, către o societate comercială din Constanţa, reclamant în prezenta cauză.
 
Nemulţumiţi de decizia magistratului Revi Moga, atât reprezentanţii Guvernului României, cât şi cei ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, dar şi Graţiela Gavrilescu au formulat contestaţii.
 
Acestea au fost trimise spre soluţionare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. În prezent, cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Victor Ponta, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, a scăpat de amenda primită la Constanţa

16 Feb 2018 2933

Judecătorii din Constanţa i-au amendat pe Victor Ponta şi pe Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului. Ce s-a decis la Bucureşti

03 Nov 2017 2436

Victor Ponta, amendat la Constanţa. Dosarul, redeschis ieri de Curtea Supremă

06 Apr 2017 2444

Firma cumnatului lui Victor Ponta, amendată pentru lucrările de la Comarnic

17 Feb 2015 1501