S-a declanşat Planul Roşu de acţiune. Accident cu şapte victime. Printre victime şi o gravidă

Un grav accident de circulație a avut loc pe raza comunei Muntenii de Jos în care a fost implicat un microbuz cu patru persoane la bord și un autoturism în care se aflau șoferul și doi minori, potrivit vremeanoua.ro.
 
Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orei 2.00. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, printre care și ambulanța pentru victime multiple, câteva echipaje de poliție și o autospecială pentru descarcerare de la ISU Vaslui.
 
De asemenea, la locul accidentul au venit comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și prefectul Eduard Popica, cel care a declanșat Codul roșu de Intervenție și mobilizarea de forțe venite la Muntenii de Jos.
Victimele, printre care și o tânără gravidă în 8 luni, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui. Din fericire, rănile suferite de acestea nu le-au pus viața în pericol.
 
“La spital au ajuns șapte victime dintr-un accident rutier: doi minori, unul în vârstă de 13 ani și celălalt în vârstă de 15 ani și cinci adulți.
Printre aceștia se numără și o femeie gravidă. Starea lor este incredibil de bună ținând cont de gravitatea acidentului”, a declarat medicul Carmen Piseru pentru sursa citată.
Cercetările la fața locului au stabilit faptul că microbuzul, în care se aflau șoferul și trei femei, venea de la Negrești și se îndrepta către București.
Celălalt autoturism implicat în accident, un Logan în care se aflau tatăl și cei doi minori, se deplasa către municipiul Vaslui.
 
Șoferul microbuzului a povestit că Loganul a venit cu viteză spre el. A încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta dar a fost lovit în partea din stânga față și a fost aruncat în afara părții carosabile.
 
Polițiștii iau în calcul și varianta ca tatăl celor doi copii să fi adormit la volan astfel explicându-se lipsa de reacție a acestuia.
 

Sursa foto: vremeanoua.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari! Planul Roșu de Intervenție, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 10376

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 775

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5254

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1971

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6279

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1675

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un accident rutier în județul Constanța. Mai multe persoane, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 5822

UPDATE Planul Roșu activat în județul Constanța după un accident în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Feb 2024 3982

UPDATE A fost activat Planul Roșu de Intervenție Accident rutier produs între un autotren și un autobuz, în județul Timiș (FOTO+VIDEO)

23 Jan 2024 1099

A fost activat planul Roșu de Intervenție Accident rutier grav pe DN 2, Buzău-București. Șapte copii implicați în incident (FOTO)

19 Jan 2024 1204

Planul Roșu de Intervenție activat în județul Sălaj! Două microbuze implicate într-un accident rutier! Mai mulți cetățeni ucraineni, implicați

17 Jan 2024 617

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat Zeci de turiști blocați în telescaun pe Pârtia Prislop

13 Jan 2024 867

În Vrancea Nouă victime într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

08 Jan 2024 805

Planul Roșu de Intervenție activat în județul Galați! Un microbuz de călători, răsturnat din cauza vântului puternic

08 Jan 2024 697

A fost activat Planul roșu de intervenție Accident de amploare pe DN 11, județul Covasna. Un copil de trei ani și alte trei persoane au fost rănite

07 Jan 2024 845