Salteaua pneumatică a pompierilor, accesoriu folosit tot mai frecvent Un alt tânăr din Constanţa a ameninţat că sare de la înălţime

Un bărbat de 33 de ani, din Constanţa, a iscat o nouă desfăşurare de forţe a echipajelor implicate în intervenţii de urgenţă. Miercuri, puţin înainte de miezul nopţii, el s-a urcat pe podul CFR care traversează bulevardul IC Brătianu şi a ameninţat că se aruncă în gol.
 
Pompierii ISU „Dobrogea“ au intervenit prompt şi au montat salteaua pneumatică, aşa cum au procedat şi săptămâna trecută, în cazul sinucigaşului din cartierul Km 5. Bărbatul a fost convins relativ repede să coboare chiar de un paramedic SMURD.
 
Autorităţile spun că este vorba de un tânăr de 33 de ani, care se afla în stare de ebrietate şi a recurs la acest gest după o ceartă în familie. El a fost preluat de medici şi transportat la Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare, pentru un consult de specialitate.
 
Incidentul vine după ce, zilele trecute, un constănţean a fost convins să coboare de pe un bloc din zona Dorally, de unde ameninţa că va sări în gol.
 
Cazul sinucigaşei de la Bucureşti a stârnit discuţii aprinse în spaţiul public, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost acuzat că a intervenit ineficient şi că nu a avut pregătită o saltea pneumatică, care să atenueze impactul cu solul al celor care sar de la înălţime.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi

Un bărbat a ameninţat că se sinucide în km 5

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE O fetiță pe o saltea pneumatică a ajuns în larg pe plaja din Vama Veche, aproape de Bulgaria. Intervin pompierii

17 Aug 2022 2284