Salvatorii în alertă! Explozie la Mănăstirea Sihăstria Rarăului. Cinci victime (galerie foto)

  • Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar dupa investigatiile medicale și acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia.

Explozie, probabil în urma unor acumulari de gaze, într-o incăpere a unei construcții anexe, din cadrul Mănăstirii Sihastria Rarăului.

In urma deflagratiei, din cauza suflului fierbinte si al geamului incaperii respective, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zona, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi si taieturi de la bucățile de sticlă pulverizate.

La față locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulață  SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Pana in momentul de fata au fost evaluate medical 5 persoane, dintre care doar o femeie va fi transportata la spital. Ceilalti răniți refuză transportul la o unitate spitaliceasca. La o prima evaluare, niciunul nu prezinta rani grave, care sa le puna in pericol viata.

Explozia nu a fost urmata de incendiu, iar dupa investigatiile medicale si acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile si a circumstantelor in care s-a produs explozia.

Suflul exploziei a afectat o camera tehnica si o bucatarie aflate in constructia anexa respectivă , a transmis ISU Suceava.


Sursa foto: ISU Suceava

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Incendiu de amploare la Mănăstirea Sihăstria Putnei din județul Suceava. Intervin mai multe ehcipaje de pompieri

07 Feb 2023 1437