Eveniment

Scandal fără precedent la IPJ Constanţa Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale, acuzat că şi-a bătut un coleg

Anchetă fără precedent în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. Instituţia a fost cuprinsă de un scandal monstru, în care au fost implicaţi doi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat, ieri, că un poliţist din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale a sesizat conducerea Inspectoratului cu privire la faptul că, în timpul pregătirii fizice, a fost agresat de către un alt poliţist, care se afla la coordonarea activităţii sportive, în conformitate cu dispoziţia şefului serviciului. „Agentul de poliţie a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fără a rămâne internat. Menţionăm faptul că agentul de poliţie îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală. În cauză, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile a poliţistului reclamat, urmând ca la finalizarea acesteia să se dispună măsurile legale în conformitate cu statutul poliţistului”, conform IPJ Constanţa.

Tot potrivit Inspectoratului, în urma cercetării prealabile a poliţistului reclamat s-a finalizat cercetarea acestuia şi s-a dispus măsura legală în conformitate cu statutul poliţistului de trecere într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut. Conform unor surse bine informate, presupusul agresor este Adrian Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale. După cum precizam şi mai sus, victima (Codrin Petrache) nu a depus încă o plângere împotriva colegului. Contactat telefonic, comisarul-şef Tudorel Dogaru, şeful serviciului mai sus precizat, nu a dorit să comenteze incidentul.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marius Burlacu, noul șef al Serviciului de Operațiuni Speciale Constanța

23 Mar 2017 4309

Adrian Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale, la judecată cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

09 Dec 2016 1514

Scandal în Serviciul de Acţiuni Speciale Luptătorul Codrin Petrache a intrat în concediu medical

22 Feb 2014 2037

Iată cine este şi ce declară noul şef al mascaţilor din Constanţa

25 Apr 2013 1620

Iată condiţiile! Se caută şef pentru mascaţii din IPJ Constanţa

28 Mar 2013 1495

OficialPostul ocupat de Emanoil Moraru scos concurs

27 Mar 2013 1240

Post ocupat de comisarul-şef Moraru Concurs pentru Serviciul de Intervenţie Rapidă Constanţa

05 Mar 2013 2643

Mascaţii conduşi de comisarul-şef Moraru Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al luptătorilor din IPJ Constanţa

06 Jan 2013 3194