Eveniment

Scandal în Serviciul de Acţiuni Speciale Luptătorul Codrin Petrache a intrat în concediu medical

Codrin Petrache, luptătorul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Judeţului Constanţa, nu a depus încă plângere penală împotriva lui Adrian Cerneagă, fostul şef al serviciului, pe care îl acuză că l-ar fi lovit.

În prezent, Codrin Petrache se află în concediu medical. După cum anunţam şi în ediţia de ieri, în urma cercetării prealabile a poliţistului reclamat, s-a finalizat cercetarea acestuia şi s-a dispus măsura legală în conformitate cu statutul poliţistului de trecere într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut. Cum s-a petrecut toată acţiunea ne spun chiar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa: „Un poliţist din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale a sesizat conducerea inspectoratului cu privire la faptul că, în timpul pregătirii fizice, a fost agresat de către un alt poliţist, care se afla la coordonarea activităţii sportive, în conformitate cu dispoziţia şefului serviciului”. „Agentul de poliţie a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fără a rămâne internat. Menţionăm faptul că agentul de poliţie îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală”, au conchis oficialii IPJ Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal fără precedent la IPJ Constanţa Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale, acuzat că şi-a bătut un coleg

21 Feb 2014 2441