Trei persoane duse la audieri Scandal la Medgidia după o şicanare în trafic. Au fost prezenţi şi mascaţii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale

Polițiștii din Medgidia au intervenit, în această noapte, pentru aplanarea unui conflict în municipiu.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa spune că „evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei șicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie și s-a terminat odată cu intervenția polițiștilor”.

Mai exact, spune oficialul IPJ, un echipaj de Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat conflictul și a intervenit, în zona Balada.

Trei persoane au fost conduse la audieri.
 
Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.
 
Prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost una preventivă, nu a fost necesară intervenția acestora.

Luptătorii SAS se aflau într-o acțiune de patrulare și de menținere a ordinii și liniștii publice și au ajuns în scurt timp la fața locului, pentru a preîntîmpina o eventuală escaladare a conflictului.

Sursa foto: Colaj video ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal la o petrecere de majorat ce avea loc la Medgidia! Un tânăr de 18 ani, reținut (VIDEO)

05 Mar 2024 931

Prezenți și luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța Eveniment privat întrerupt de polițiști la Cuza Vodă

14 Apr 2021 1386

Revista presei locale

29 Jun 2019 1719

Scandal la Primăria Medgidia. Polițiștii chemați să aplaneze situația

13 Feb 2018 2681

Revista presei locale

11 Dec 2017 2744

Revista presei locale

02 Dec 2014 2922