Scandal sângeros în Cernavodă. Un bărbat a fost înjunghiat în piept. Ce spun autorităţile (galerie foto)

În această noapte, prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în jurul orei 02.00, a fost sesizată Poliţia Cernavodă, cu privire la producerea unui scandal sângeros pe strada Seimeni din localitate.
 
Din informaţiile unui martor, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiat. Se pare că acesta a suferit două lovituri de cuţit în piept, în urma altercaţiei.
 
Ce spune purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu, despre agresiune?
 
"Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Seimeni se afla o persoană de sex masculin care ar fi fost înjunghiată. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din orașul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale, prezentând o fractură de umăr. 

Niciunul dintre bărbați nu a rămas internat. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în cursul nopții, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 35 de ani, acesta din urmă lovindu-l pe primul cu un obiect contondent. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe."

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Stefan

04 Oct, 2019 11:03

Numai prosti si tarani retardati in orasul asta. Faceti ma ceva cu vietile voastre,mai lasati smardoiala incuiatilor.

Articole asemanatoare

Scandal în dimineaţa de Paşte la Cernavodă. Un bărbat care ar fi ameninţat mai multe persoane a ajuns în comă la spital

01 May 2019 2260

Axiopolis Cernavodă a câştigat la Borcea în inferioritate numerică. Fază cu scandal şi cartonaş roşu

28 Aug 2017 4510

Dezamăgit de rezultate Candidatul PSD la Primăria Cernavodă, Ştefan Pleşa - „Nu ne învăţăm minte că trebuie să respectăm legea“ (galerie foto + video)

07 Jun 2016 3606

UPDATE6. Se cere renumărarea voturilor Surse – Dimineaţa a început cu scandal într-o secţie de votare din Cernavodă (galerie foto+video)

06 Jun 2016 3476

Vedetă naţională după o partidă de sex Florin Ciutoiu, supranumit „preotul porno“, s-a întors la parohia sa din Cernavodă

11 Aug 2015 6979

Scandal la BAC 16 candidați de la Liceul „Axiopolis” din Cernavodă, eliminați după vizionarea înregistrărilor video

07 Jul 2015 3041

Un bărbat din Cernavodă, cercetat pentru loviri și alte violențe

04 Sep 2014 1982