Scene dramatice în cartierul Tomis Nord Un bărbat a ameninţat timp de două ore că sare de la etajul 10 (galerie foto+video)

Un bărbat cunoscut cu probleme cauzate de alcool, conform vecinilor, a dat alarma, ieri dimineaţă, în cartierul Tomis Nord, după ce a ameninţat că se aruncă de la etajul zece, în urma unui conflict izbucnit în familie.

La ora 8.30, un tânăr suna la 112 şi anunţa că tatăl său ameninţă că se aruncă de la balcon, dintr-un bloc situat pe bulevardul Tomis, în zona fostului restaurant Scapino. Echipaje ale ISU „Dobrogea”, ale Jandarmeriei, ale Poliţiei şi ale Ambulanţei au fost mobilizate la locul incidentului. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, se plimba continuu din cameră spre balcon şi chiar a fost văzut de vecini, de jos, când a încălecat cu un picior balustrada balconului.
 
După sosirea forţelor de intervenţie, împuternicitul inspector-şef al ISU „Dobrogea”, lt.col. Daniel Petrov, şeful Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş şi un poliţist au mers la apartamentul bărbatului pentru a-l convinge să renunţe la gest. După aproape o oră de negocieri, autorităţile păreau că l-au convins pe bărbat să renunţe la tentativa de sinucidere. Acesta le-a spus că s-a calmat şi că pot pleca liniştiţi. Înţelegerea era că, odată ajunşi jos, bărbatul le va face semn cu mâna de la balcon negociatorilor. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, reprezentanţii poliţiei şi ai pompierilor au urcat înapoi, în bloc, să continue discuţiile cu cel care a alertat întregul cartier.

A doua încercare a avut succes, iar forţele de intervenţie s-au retras, după ce bărbatul a fost convins să renunţe la gândurile negre. El a promis că nu va mai avea astfel de ieşiri şi a rămas în grija soţiei şi a copiilor.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.