Eveniment

Se caută şef la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, în cadrul IPJ Constanţa

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa organizează un examen/concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie.
 
În vederea participării la examen/concurs, candidaţii trebuie să respecte, cumulativ, următoarele condiţii minime:
 
- să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului, respectiv pregătirea de bază;
- să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii fundamentale: ştiinţe juridice, ştiinţe economice ori ştiinţe militare și informaţii sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul dintre domeniile fundamentale de licenţă -ştiinţe juridice, ştiinţe economice ori ştiinţe militare și informaţii;
- să fie absolvenţi de curs postuniversitar sau master în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile studiilor de bază sau master ciclul II de studii universitare într-unul dintre următoarele domenii universitare de masterat: drept, ştiinţe militare, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă naţională ori management;
- să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare;
- să aibă trei ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs;
- să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
- să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „Bine“ la evaluarea profesională anuală;
- să fie declaraţi „apt“ medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere;
- să nu fie declarat incompatibil de a ocupa o funcţie de conducere în sensul prevederii Legii nr. 176/01.09.2010, privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice.
 
Examenul/concursul va avea loc la sediul IPJ Constanţa, la data de 26 aprilie, începând cu ora 10.00, şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie.
 
Înscrierile se fac la sediul IPJ Constanţa - Serviciul Resurse Umane, pe bază de raport, până la data de 5 aprilie, ora 12.00.
 
În acest moment, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice este împuternicit comisar-şef de poliţie Liliana Mărgineanu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liliana-Victoria Mărgineanu, noul şef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Constanța

14 Dec 2016 1476

Percheziții la Săcele într-un dosar cu infracțiuni de corupție la acordarea de ajutoare sociale

08 Nov 2016 930

Se caută doi ofiţeri la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime

15 Feb 2016 1814

22 tone de carne confiscate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

19 Jun 2015 1038

Acţiune a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice în Constanţa

07 Apr 2015 926