Locuri speciale de munca

Se caută şef pentru Poliţia Municipiului Constanţa

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa organizează examen/concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei municipiului cu peste 320.000 de locuitori la Poliţia Municipiului Constanţa, prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie.
 
În prezent, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa este comisarul-şef Tudorel Dogaru. Acesta a condus, în ultima perioadă, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din Poliţia Rutieră Constanţa, Biroul Accidente din acelaşi Serviciu Rutier. Mai mult, Dogaru s-a aflat şi în fruntea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.
 
În vederea participării la examen/concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii minime:
- să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului;
- să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul dintre domeniile fundamentale de licenţă: ştiinţe juridice sau ştiinţe sociale;
- să fie absolvenţi de curs postuniversitar sau master în specialitatea ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau în domeniul management, ori studii universitare de lungă durată anterioare aplicării celor trei cicluri de tip Bologna în domeniul ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative;
- să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de care să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală;
- să aibă cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
- să aibă trei ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI;
- să fi obţinut calificativul de cel puţin „bine“ la ultimele două evaluări profesionale anuale;
- să fie declaraţi „apţi“ din punct de vedere medical şi psihologic, pentru promovarea în funcţii de conducere;
- să nu fie declaraţi incompatibili cu ocuparea unei funcţii de conducere în sensul prevederii Legii nr. 176/01.09.2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice.
 
Examenul/concursul va avea loc la sediul IPJ Constanţa, la data de 7 septembrie, începând cu ora 12.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie. Interviul se înregistrează sau se transcrie întocmai de secretarul comisiei.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „admis“ candidatul care are nota cea mai mare şi este punctat cu cel puţin nota 7,00.
 
Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa - Serviciul Resurse Umane, pe bază de raport, până la data de 18 august, ora 12.00.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Taximetrist din Constanţa, încolţit de poliţişti, după ce ar fi coborât să deschidă portbagajul. Ce s-a întâmplat

21 May 2019 799

Despre acţiunile de verificare “Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni”

13 May 2019 782

Peste o mie de amenzi aplicate de Poliţia Locală Constanţa într-o săptămână!

13 May 2019 302

Poliţiştii locali şi angajaţii Polaris M Holding au acţionat pe strada Dionisie cel Mic din Constanţa (galerie foto)

10 May 2019 404

O femeie a cerut anularea unei amenzi primite pentru că îşi plimba câinele fără botniţă în parcul de la Casa de Cultură

10 May 2019 658

Constanța. Atenție unde aprindeți grătarele! Ce amenzi riscă cei care desfăşoară activităţi de picnic în afara zonelor special amenajate

01 May 2019 624

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța. Mai mulți șoferi beți, fără permis sau sub influența substanțelor interzise depistați în trafic (galerie foto)

20 Apr 2019 2267

Unde vor acţiona jandarmii în perioada sărbătorilor pascale, în judeţul Constanţa

18 Apr 2019 254

Poliţia Locală continuă acțiunea de ridicare a maşinilor abandonate sau fără stăpân din Constanţa (galerie foto)

15 Apr 2019 489

Acţiune în cartierul Anadalchioi. Poliţiştii locali constănţeni au efectuat un control în zonă. Iată motivul

05 Apr 2019 605

Bilanţ Poliţia Locală Constanţa pentru primele 3 luni. Amenzi de peste 2,5 milioane lei

02 Apr 2019 575

Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa, amendat de Poliţia Locală. Iată decizia finală!

22 Mar 2019 2254

Razie a poliţiştilor rutieri! Mai mulţi constănţeni au rămas fără permis de conducere (galerie foto)

10 Mar 2019 1165

Mii de amenzi, aplicate în luna februarie de polițiștii locali din Constanța. Ce nereguli au fost sancționate (galerie foto)

05 Mar 2019 906

Primăria Constanţa a dat în judecată Mobitom SA

05 Mar 2019 1667