Eveniment

Se încep exproprierile pentru subtraversarea DN2A în dreptul hipermarket-ului Carrefour

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Primăriei Constanţa, zilele următoare se începe procedura de expropriere a imobilelor proprietate privată, etapă necesară pentru realizarea obiectivului Subtraversare DN 2A şi sistematizare accese.

Aşa cum arată anunţul, mâine se va afişa la avizierul primăriei, la sediul de pe bulevardul Tomis, tabelul cu imobilele proprietate privată care vor face obiectul exproprierii în condiţiile Legii 255/2010. Pe 25 februarie, va avea loc şedinţa comisiei de expropriere constituită în baza legii la sediul central al primăriei.

În şedinţa din luna august 2010, consilierii locali municipali au votat un proiect conform căruia Carrefour România şi Metropolis Investiţii Imobiliare oferă cu titlu gratuit municipalităţii cinci milioane de lei pentru achitarea contravalorii despăgubirilor pentru exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul drumului. În această zonă se doreşte să se realizeze un sens giratoriu subtraversat şi o stradă cu patru benzi lângă bulevardul Aurel Vlaicu, pentru a se descongestiona circulaţia din dreptul hipermarketului.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul a anunţat exproprieri în judeţul Constanţa. Cine va primi bani şi de ce? Listele sunt oficiale

21 Nov 2018 9353

Pod suspendat peste Dunăre, între Brăila şi Tulcea. Lista persoanelor expropriate şi despăgubite de Guvern

09 Nov 2018 5369

Exproprieri de-a lungul Autostrăzii A2. Iată lista persoanelor despăgubite!

07 Nov 2018 2820

Despăgubiri pentru locuitorii din Babadag! Sunt expropriaţi peste 150 de proprietari de terenuri pentru construirea unui dig

13 Sep 2018 4723