Se întâmplă în România Accident grav la Zidul Morţii. Pietoni omorâţi pe loc. Doi copii şi mama lor au ajuns la spital (galerie foto)

Azi dimineață, în jurul orei 03.00, pe DN17, pe raza comunei Șcheia (în apropiere de zidul morții), un autoturism a acroșat doi pietoni, după care a ieșit în afara părții carosabile.
 

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, a declarat pentru ZIUA de Constanta că, la fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Cei doi pietoni, bărbați cu vârsta de 32, respectiv 63 de ani, nu prezentau semne vitale, iar cadrele medicale și paramedicale au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire, acestea nu au avut răspuns, iar cele două victime au fost declarate decedate.

În autoturism se aflau patru persoane, o familie cu doi adulți și doi minori.
 

Cei doi copii, cu răni minore, împreună cu mama lor, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean pentru investigații suplimentare.


Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital.
 
Sursa foto: ISU Bucovina Suceava
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat decedat într-un cumplit accident rutier în județul Suceava (GALERIE FOTO)

12 Jan 2024 976

Trei persoane, printre care și un copil, rănite într-un accident rutier în apropiere de Zidul Morții din județul Suceava (GALERIE FOTO)

14 Nov 2023 1348

România. Tragedia de la Zidul morţii. Un tânăr s-a zdrobit cu autoturismul în sensul giratoriu. Avea numai 28 de ani (galerie foto)

16 Mar 2019 16429

Accident rutier grav la Zidul Morţii. Carambol cu trei maşini. În accident a fost implicată şi maşina poliţiei. Poliţistul este rănit

27 Dec 2018 9645