Şeful de la Investigaţii Criminale Eforie, internat în spital?!Cum s-a îmbolnăvit comisarul Radu când trebuia să fie audiat de procurori

comisarTuzlasensgiratoriu.jpgCercetările în dosarul accidentului rutier provocat, din câte se pare, de comandantul Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Eforie, par blocate. Astfel, deşi ar fi trebuit să se prezinte în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, comisarul Dragoş Horaţiu Radu, şeful formaţiunii mai sus precizate s-ar fi internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, conform unor surse. Ieri de dimineaţă, comisarul Radu s-a prezentat regulamentar la serviciu, însă comandantul Poliţiei Eforie, comisarul şef Gabriel Coteanu, l-a îndrumat către biroul procurorilor.

comisar-sediuPolitiarutiera.jpgDin câte se pare, la Parchetul Curţii de Apel Constanţa a ajuns doar avocatul şefului de la Investigaţii Criminale. În continuare, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa se desfăşoară o cercetare prealabilă. Oficial, incidentul a avut loc, pe data de 30 martie, la ora 22.47, când, potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, Serviciul Rutier a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Tuzla, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism, al cărui conducător auto a lovit structura din beton ce constituie sensul giratoriu din localitate. „Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului nu au găsit la locul indicat decât autoturismul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul aparţine unui ofiţer de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Eforie. Având în vedere datele existe în cauză până la acest moment, din care rezultă în mod indirect faptul că la volanul autoturismului s-a aflat ofiţerul de poliţie, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Menţionăm că poliţistul în cauză nu se afla în timpul orelor de program", potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa. Din câte se pare, comisarul Dragoş Horaţiu Radu este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de la recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, părăsirea locului accidentului şi instigare la fals în declaraţii. Anchetatorii spun că la faţa locului a fost identificată o altă persoană care iniţial a declarat că a condus autoturismul, însă din primele investigaţii efectuate a rezultat că acesta a declarat în acest sens, întrucât există suspiciunea că „numitul Dragoş Radu Horaţiu ar fi consumat băuturi alcoolice". În cauză, cercetările penale sunt continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a identificării tuturor persoanelor implicate în producerea evenimentului rutier.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la Constanța într-un dosar de tentativă de tâlhărie calificată Doi constănțeni, acuzați că ar fi intrat în casa unei femei pe care au bătut-o (VIDEO)

18 Apr 2024 621

Județul Constanța Tânăr reținut pentru viol după ce a lăsat o fată de 13 ani însărcinată (VIDEO)

17 Apr 2024 790

Constanța Tânăr de 18 ani, condamnat pentru agresiune sexuală. Ce decizie au luat magistrații

27 Mar 2024 675

Mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat din Constanța. Ce acuzații i se aduc

27 Mar 2024 653

IPJ Constanța Percheziții în opt dosare penale de furt calificat. Constatările polițiștilor (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 701

În Constanța Bărbat reținut pentru tâlhărie asupra unui minor de 15 ani

11 Mar 2024 872

Percheziții în mai multe județe, printre care și Tulcea într-un dosar instrumentat de Jandarmeria Națională Franceză (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Feb 2024 812

UPDATE Percheziții într-un dosar penal de furt calificat, la Constanța (FOTO+VIDEO)

21 Feb 2024 918

Două persoane bănuite de șantaj, reținute la Constanța! Cum acționau suspecții

20 Feb 2024 803

Caz șocant în București! O fată de 14 ani, agresată sexual de profesorul meditator, în vârstă de 68 de ani

17 Feb 2024 996

Percheziții în Constanța și Agigea într-un dosar penal de furt calificat. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

14 Feb 2024 1006

Știri Constanța Mii de persoane și autovehicule verificate în ultimele zile de polițiști în cadrul unor acțiuni de amploare

11 Feb 2024 853

Bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință, reținut la Constanța! Suspectul, depistat în timpul unei razii

11 Feb 2024 988

Județul Constanța Tineri reținuți de polițiștii din Medgidia pentru furt! Ce au stabilit anchetatorii (VIDEO)

02 Feb 2024 922

UPDATE. Percheziție IPJ Constanța! Ar fi vizată clinica Russian Aesthetic

30 Dec 2023 2480