Eveniment

Sex după sfeştanie! Dosarul preotului şantajat din Arhiepiscopia Tomisului a fost amânatTribunalul Constanţa a amânat, ieri, pentru jumătatea lunii martie dosarul în care un absolvent al Facultăţii de Teologie şi un fost membru al Coralei „Armonia“ ar fi şantajat un preot din Arhiepiscopia Tomisului.
 
Procesul se află în plină desfăşurare la Judecătoria Constanţa, cauza fiind instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Aşa cum se arată şi în rechizitoriu, cei doi acuzaţi de şantaj sunt bănuiţi că l-ar fi constrâns pe preotul respectiv, „prin ameninţare cu acte de violenţă, precum şi cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, să le dea suma de 15.000 de euro“.
 
Concret, slujitorul Domnului ar fi fost filmat alături de o femeie cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale, după efectuarea unui serviciu religios constând în sfinţirea locuinţei. 
 
Femeia care ar fi întreţinut raporturi sexuale cu preotul din Arhiepiscopia Tomisului este căutată de procurori, iar dacă va fi găsită, ar putea fi cercetată pentru complicitate la şantaj.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa. Sex după sfeştanie. Preot şantajat. Dosarul, amânat

30 Mar 2018 2551

Sex după sfeştanie! Un preot din Arhiepiscopia Tomisului ar fi fost şantajat cu imagini porno. Primul termen în apel, în noiembrie

02 Oct 2017 1946

Sex după sfeştanie! Procurorii şi un preot din Arhiepiscopia Tomisului, nemulţumiţi de achitarea inculpaţilor

27 Jul 2017 3823

Sex după sfeştanie! Detalii exclusive din dosarul preotului din Arhiepiscopia Tomisului care ar fi fost şantajat

04 Sep 2015 3659