Sfârşit crunt Un tânăr de 27 de ani, din Constanţa, s-a spânzurat

Un tânăr din Constanţa, în vârstă de 27 de ani, şi-a pus capăt zilelor, duminică noaptea, puţin după miezul nopţii, după şapte ani de suferinţă cumplită. Vecinii spun că tânărul a fost implicat într-un scandal uriaş, în urmă cu şapte ani. El a încasat, atunci, o bătaie soră cu moartea şi a suferit leziuni puternice la cap, mai spun sursele citate. A rămas cu sechele, avea un comportament ciudat şi a fost luat în evidenţă de medicii psihiatri, care l-au tratat în toţi aceşti ani.

Anchetatorii spun că tânărul nu se află la prima tentativă de sinucidere. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă, însă medicii legişti vor efectua o necropsie pentru a confirma cauza decesului.

Tânărul s-a spânzurat în apartamentul în care locuia, de pe strada Solidarităţii, zona Primo. El avea şi o situaţie familială foarte grea, mama sa fiind ţintuită la pat, de mai mulţi ani, mai povestesc vecinii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

zamolxis

06 Aug, 2014 20:45

Stimate reporter. Puteai sa fotografiezi orice usa din oras, ca oricum nu e scara unde statea baiatul. Condoleante familiei

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.