Şi mortul de la Tuzla are vina lui Cum a fost posibil accidentul lucrătorului de la Operaţiuni Speciale Constanţa

accident_eforie_tuzla.jpgNu este de trecut cu vederea nici faptul că acest accident a fost trecut într-un con de umbră de autorităţi, dat fiind locul de muncă al lui Şchiopu

Un bărbat a murit, în urmă cu două dimineţi, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Tragedia a avut loc pe 16 august, la ora 08.00, aproape de localitate Tuzla. Cel care a lovit maşina decedatului se numeşte Paul Şchiopu şi este angajat al Direcţiei Operaţiuni Speciale Constanţa, fost lucrător al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa. În prezent, Schiopu este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, însă, potrivit unor surse bine informate, şi bărbatul decedat s-ar face vinovat de producerea accidentului.

16 august 2011 - ultima zi din viaţa lui Marian Prodan, în vârstă de 35 de ani, din localitatea constănţeană Tuzla. La câteva ore după ce şi-a serbat ziua de nume (Sfânta Maria Mare), Marian Prodan a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Tragedia rutieră a avut loc aproape de localitatea Tuzla, puţin după ora 08.00. La un moment dat, maşina lui Marian Prodan s-a stricat, iar omul a coborât şi a încercat să o repare. Numai că, din spatele lui, venea Paul Şchiopu, lucrător în cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Constanţa. După câte susţin martorii, Marian Prodan lucra la motor în partea laterală a maşinii, timp în care a fost lovit de maşina condusă de Şchiopu. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei. În prezent, pe numele lucrătorului de la Operaţiuni Speciale a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Nu este de omis nici faptul că şi Marian Prodan ar avea partea lui de vină în ceea ce priveşte producerea acestui accident. Mai exact, acesta nu şi-ar fi luat toate măsurile necesare prevăzute de lege în cazul unei defecţiuni la autoturism. În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în acest dosar, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei rutiere. Familia lui Marian Prodan se pregăteşte să-l conducă pe acesta pe ultimul drum. De menţionat că expertiza va scoate la iveală ce s-a întâmplat cu adevărat în dimineaţa zilei de 16 august. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că acest accident a fost trecut într-un con de umbră de autorităţi, dat fiind locul de muncă al lui Şchiopu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Alina

08 Nov, 2018 14:13

Timpul vindeca ranile asa se zice dar nui asa inca imi este dor de el de persoana care o iubeam nicaieri nu este mentionat ca Eu eram in masina ca el a murit cu mine de mana un lucru ce ma marcat poate pe viata .... exista iertare nu am cerut nimic nu am vrut nimic decat liniste sufleteasca si Domnu Paul sa fie liber langa familia lui poate asa a fost sa ai fie ceasul si sa mearga in rai langa parinti nu mai stiu nimic de caz de judecata nimic nici nu ma interesat mai mult matusa lui a fost oaia neagra ea a vrut judecata si bani dar judecata nu o poate face decat Dumnezeu .. odihnestete in pace pui frumos intro Buna zi me vom revedea si vom face nunta promisa....

cristina

26 Aug, 2011 15:20

de unde ati scos faza cu criminalul??? nu a spus nimeni ca este criminal, ceea ce vrea sa se sublinieze este ca neatentia in trafic trebuie platita, indiferent cine a facut-o. nu e singurul caz, zilnic mor oameni nevinovati din cauza unor inconstienti care se urca la volan fara sa fie atenti la trafic sau care fac pe smecherii. acest caz nu se compara cu cei care se impusca intre ei...aceeia se implica singuri in asa ceva si o cauta cu lumanarea. nu mai confundati situatiile de acest gen cu situatiile in care pleaca omul linistit la un servici decent si nu mai apuca sa ajunga. nimeni nu vrea sa fie in locul lui paul???? eu zic ca nimeni nu ar vrea sa fie in locul lui marian prodan. sunt curioasa cum ar fi stat situatia daca era acum paul cel omorat de marian prodan. cu respect!!!

tudor

18 Aug, 2011 15:34

Nimeni nu ar vrea sa fie in locul lui Paul ...la conducerea pe ultimul drum impreuna cu rudele a participat si el...fiind un om de buna credinta...nu e un criminal cum ...se umbla la noi in romania pe toate strazile...au ajuns sa se impuste in ziua mare in strada si nu se mai face asemenea TAMBALAU...de ce sa face atata scandal cand e vorba numai de persoane publice..drogurile care se vand la colturi...curvele care stau pe strada ...camatariile din ziua de aziii....astea cine le PUNE IN CON DE UMBRA...la niciun ziarist nu doresc sa fie in locul lui PAUL ...si familiei lui...Dumnezeu sa il odihneasca in pace..

Colegii

18 Aug, 2011 08:19

Pavel sa-si vada de subordonatii lui care fura din buzunare de la drogati si din magazinele de vise sau care nu au prins un cardist de ani de zile, nu mai zic de pesti.Sa nu mai denigreze niciun politist oricine ar fi.Nimeni nu vrea sa fie in locul lui Paul.Nu e criminal.Si la politisti se aplica prezumtia de nevinovatie si nu cea de vinovatie cu care stau pe limba multi incompetenti din politie si societatea civila. Sa va fie rusine ziaristilor pentru ca nu sunteti impartiali.Asa sa va ajute dumnezeu.

Articole asemanatoare

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 393

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1421

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 541

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 355

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1060

Școala Gimnazială Nr. 1 Tuzla, județul Constanța angajează fochist. Cine poate participa la concurs

15 Mar 2024 554

CJC caută evaluator Se pregătește exproprierea terenurilor de pe traseele DJ393 și DJ391!

15 Mar 2024 553

Comuna Tuzla anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local, comuna Tuzla, județul Constanța”

15 Mar 2024 342

Județul Constanța Mai multe păsări flamingo au poposit pe Lacul Techirghiol! Imagini surprinse din dronă (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 992

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 20-a (seniori și juniori + clasamentele)

10 Mar 2024 1075

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 728

Misiunea de cercetare a Forțelor Navale Române în raionul maritim Costinești – Tuzla - 23 August - Mangalia s-a încheiat

07 Mar 2024 605

Reacția MApN după depistarea minei de la Costinești, județul Constanța

07 Mar 2024 531

Fotbal județul Constanța S-a reluat Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 19-a (seniori și juniori + clasamentele)

03 Mar 2024 2326

O unitate militară din Constanța plătește aproximativ 40.000 de euro firmei Iridex Group Salubrizare SRL pentru colectarea, transportul și neutralizarea deșeurilor menajere și reciclabile (DOCUMENT)

01 Mar 2024 808