sindicateuropol.ro 42 de Dacia Logan și o Dacia Duster au fost alocate Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța

  • De precizat că toate mașinile vor fi inscripționate.

În ultimele 30 de zile a fost repartizate către inspectoratele de poliție primul lot de aproximativ 1800 de autospeciale, Dacia Logan și Dacia Duster, informează sindicateuropol.ro.
 
Potrivit surse mai sus citate, Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța i-au fost alocate 42 de auto marca Dacia, model Logan, dar și o Dacia Duster.
 
De precizat că toate mașinile vor fi inscripționate.
 
„Facem un alt apel către colegii noștri, să refuze să mai conducă autospeciale care nu corepund tehnic, respectiv care au probleme la sistemul de frânare, sistemul de direcție, sistemul de lumini sau alte defecțiuni incompatibile cu conducerea lor în siguranță. Mai ales pentru că din experiența noastră, în toate cazurile în care au fost implicate în accidente autospecialele de poliție din cauze tehnice, vinovații au fost găsiți tot polițiștii care le conduceau pentru că li s-a imputat că nu au verificat starea tehnică înainte de a le conduce“, se mai arată pe site-ul sindicateuropol.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sindicatul EUROPOL Grupurile de Whatsapp, interzise pentru polițiști

09 Oct 2019 3188

Cum va arăta noul proces-verbal de contravenţie

29 Aug 2018 13048

Sindicateuropol.ro Mai multe zile libere pentru poliţişti!

04 Aug 2018 2109

Nu se mai face „discriminare“ De la 1 iulie, polițiștii primesc vouchere de vacanță

02 Feb 2017 5241