Sinuciderea unui fost atlet din Mihail Kogălniceanu Marius-Andrei Albu, găsit spânzurat pe holul locuinţei sale

Marius-Andrei Albu, un tânăr de 20 de ani, din Mihail Kogălniceanu, a fost găsit fără suflare, marţi, în jurul orei 15.00, la domiciliul său. Acesta s-a spânzurat, cu o frânghie, de o bucată de lemn din holul locuinţei sale situate pe strada Tudor Vladimirescu din comuna constănţeană.

Tânărul a lăsat un bilet de adio familiei și prietenei sale.
 
„Când am aflat vestea, am zis că nu se poate. A fost ceva de necrezut. Era un băiat muncitor, lucra foarte bine. Era specializat pe triplusalt (probă la care a avut cele mai bune rezultate) şi lungime. Anul 2013 a fost cel mai bun al său, a realizat performanţa de 14,80 m la triplusalt la Naţionalele de sală. Zilele trecute, un fost coleg de la atletism s-a întâlnit cu el şi mi-a spus că era bine“, a declarat Niculina Chiricuţă, care a lucrat patru ani cu tânărul. Prietena lui Marius-Andrei Albu este Ruxandra Niţă, fostă atletă la LPS şi mai mică decât el cu an.

Marius-Andrei Albu a fost atlet (cu rezultate bune) la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa.

Pe Facebook, colegi şi prieteni au postat mai multe mesaje prin care îşi declară regretul pentru moartea celui căruia îi spuneau „Andi“. Iată câteva mesaje: „Odihneşte-te în pace!“, „Odihnă plăcută, tovarăşe!“, „Te-ai dus mult prea devreme, Andi, frate! Dumnezeu să te ierte şi o să rămâi mereu în inimile noastre! Campionule!“, „Dumnezeu să-l ierte! Mare păcat!“. Înmormântarea are loc astăzi, la Mihail Kogălniceanu.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă, iar în cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului.
 
Sursa foto: facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Te-ai dus mult prea devreme!” Marius-Andrei Albu, tânărul găsit spânzurat la Mihai Kogălniceanu, a fost atlet la LPS Constanţa

22 Apr 2015 6239

Sinucidere la Mihail Kogălniceanu Tânăr de 20 de ani, spânzurat în propria casă

22 Apr 2015 2680