Şoc la Poarta Albă Un tânăr a fost găsit mort în casă, înconjurat de sticle goale

Tragedie în a doua zi a anului pentru un tânăr de doar 30 de ani din Poarta Albă. El a fost găsit fără suflare, în casă, de pompierii chemaţi să spargă uşa de un prieten care venise în vizită şi a presimţit ceva rău în momentul în care victima nu i-a răspuns la uşă.
 
Pompierii ISU Dobrogea de la detaşamentul Medgidia au fost solicitaţi, ieri după-amiază, într-o gospodărie din Poarta Albă, pentru a ajuta la deblocarea unei uşi. După ce au pătruns în casă, militarii au găsit un tânăr de 30 de ani, căzut, în stare de inconştienţă. Medicii de la Ambulanţă au încercat în zadar resuscitarea victimei, care a fost declarată decedată. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a elucida cauzele care au dus la producerea tragediei.
 
Criminaliştii au găsit lângă cadavru mai multe sticle goale. În încăpere era şi mult fum provenit de la o sobă, iar poliţiştii nu exclud ca tânărul să fi murit, în somn, intoxicat cu fum. Nu este exclusă nici varianta ca bărbatul să fi fost răpus de excesul de alcool, însă cauza exactă a morţii va fi stabilită abia azi, după ce medicii legişti vor efectua necropsia.
 
Cert este că tânărul nu era cunoscut cu afecţiuni psihice ori fizice. La prima examinare a cadavrului, poliţiştii nu au descoperit urme de violenţă pe trup, astfel că varianta unei crime este exclusă, cel puţin în această fază a anchetei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

(UPDATE) Tânăr de 30 de ani, găsit mort în casă, la Poarta Albă

02 Jan 2015 1896