Şocant! După ce a decapitat-o, i-a tăiat mâinile şi burta Asemănări între cazuri - Milica din Cumpăna şi avocata Elodia din Braşov (galerie foto)

Omor deosebit de grav în localitatea Cumpăna. Ieri, o femeie de 53 de ani a fost găsită moartă în casa în care locuia alături ce presupusul autor. Acesta din urmă nu se află pentru prima dată în atenţia organelor de anchetă, el fiind cercetat în 2011 după ce ar fi înjunghiat-o pe femeie. Zilele trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa i-au prezentat bărbatului materialul de urmărire penală, urmând ca zilele acestea să fie trimis în judecată pentru fapta din 2011. Revenind la crimă. Poliţiştii au descoperit în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul femeii, decapitat, fără mâini,  prezentând pe torace răni provocate cu un obiect tăietor. Capul, mâinile şi organele interne se aflau puse într-un butoi din plastic.

Ieri dimineaţă, la ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi de Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale, Milica Hreaşcă, în vârstă de 53 de ani.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au observat în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul unei femei, decapitat, fără mâini, prezentând pe torace răni provocate cu un obiect tăietor.
Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanta, care s-a deplasat la fata locului în vederea efectuării de investigaţii. Totodată, a fost sesizat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Gheorghe Drăguşin nu se află pentru prima dată în faţa organelor de anchetă. În data de 9/10 ianuarie 2011, poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi cu privire la faptul că Gheorghe Drăguşin, pe fondul consumului excesiv de alcool, a agresat-o pe concubina sa, Milica Hreaşcă. Femeia a fost transportată, la vremea respectivă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată pentru îngrijiri de specialitate. Drăguşin a fost cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din Cumpăna, pentru infracţiunea de vătămare corporală gravă. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, însă cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În urmă cu doar câteva zile, organele de anchetă îi prezentaseră lui Drăguşin materialul de urmărire penală. În scurt timp, pe rolul instanţei de judecată mai sus precizate urmează să fie înregistrat dosarul aferent faptei din 2011.
Cu privire la cazul de ieri, organele de anchetă nu exclud varianta potrivit căreia Drăguşin să fi încercat să scape mai repede de cadavru prin secţionare. În acest context, dosarul Milicăi din Cumpăna pare să semene cu cel al avocatei Elodia Ghinescu din Braşov. Referitor la dosarul avocatei, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie spun că femeia a fost ucisă în dormitor şi secţionată în baie. Până la închiderea ediţiei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa nu luaseră o decizie cu privire la încătuşarea lui Drăguşin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 319

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1067

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot? Da, au răspuns 72 % dintre participanți

14 Apr 2024 584

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 380

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 09 aprilie 2024

09 Apr 2024 307

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 452

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 986

IPJ SibiuDrumul spre libertate

05 Apr 2024 299

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 479

O nouă apariție inedită! Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, cântând „Habar n-ai tu cât te iubesc”

04 Apr 2024 1621

Dragostea de bani nu are vârstă - false măicuțe de până la 75 de ani, cercetate penal pentru escrocherii online (VIDEO)

03 Apr 2024 478

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 453

Percheziții DIICOT Pornografie infantilă. Înregistrări video cu minori de 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite

03 Apr 2024 487

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1972

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 460