Şocant! După ce a decapitat-o, i-a tăiat mâinile şi burta Asemănări între cazuri - Milica din Cumpăna şi avocata Elodia din Braşov (galerie foto)

Omor deosebit de grav în localitatea Cumpăna. Ieri, o femeie de 53 de ani a fost găsită moartă în casa în care locuia alături ce presupusul autor. Acesta din urmă nu se află pentru prima dată în atenţia organelor de anchetă, el fiind cercetat în 2011 după ce ar fi înjunghiat-o pe femeie. Zilele trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa i-au prezentat bărbatului materialul de urmărire penală, urmând ca zilele acestea să fie trimis în judecată pentru fapta din 2011. Revenind la crimă. Poliţiştii au descoperit în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul femeii, decapitat, fără mâini,  prezentând pe torace răni provocate cu un obiect tăietor. Capul, mâinile şi organele interne se aflau puse într-un butoi din plastic.

Ieri dimineaţă, la ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi de Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale, Milica Hreaşcă, în vârstă de 53 de ani.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au observat în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul unei femei, decapitat, fără mâini, prezentând pe torace răni provocate cu un obiect tăietor.
Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanta, care s-a deplasat la fata locului în vederea efectuării de investigaţii. Totodată, a fost sesizat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Gheorghe Drăguşin nu se află pentru prima dată în faţa organelor de anchetă. În data de 9/10 ianuarie 2011, poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi cu privire la faptul că Gheorghe Drăguşin, pe fondul consumului excesiv de alcool, a agresat-o pe concubina sa, Milica Hreaşcă. Femeia a fost transportată, la vremea respectivă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată pentru îngrijiri de specialitate. Drăguşin a fost cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din Cumpăna, pentru infracţiunea de vătămare corporală gravă. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, însă cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În urmă cu doar câteva zile, organele de anchetă îi prezentaseră lui Drăguşin materialul de urmărire penală. În scurt timp, pe rolul instanţei de judecată mai sus precizate urmează să fie înregistrat dosarul aferent faptei din 2011.
Cu privire la cazul de ieri, organele de anchetă nu exclud varianta potrivit căreia Drăguşin să fi încercat să scape mai repede de cadavru prin secţionare. În acest context, dosarul Milicăi din Cumpăna pare să semene cu cel al avocatei Elodia Ghinescu din Braşov. Referitor la dosarul avocatei, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie spun că femeia a fost ucisă în dormitor şi secţionată în baie. Până la închiderea ediţiei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa nu luaseră o decizie cu privire la încătuşarea lui Drăguşin.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Integrala revistei „Analele Dobrogei” intră în patrimoniul celor mai mari biblioteci digitale ale României și Europei

16 Jan 2021 910

Eveniment online Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” sărbătorește Ziua Culturii Naționale

14 Jan 2021 667

Concluziile chestionarului inițiat de Consiliul Județean al Elevilor constănțeni Orele online nu satisfac aproape deloc nevoile educaționale ale elevilor

14 Jan 2021 844

Prof. Sorin Mihai - „Mediile pe semestrul I se vor putea încheia și cu două note”

13 Jan 2021 1469

Regulamentul spațiilor verzi din Constanța. Locuitorii orașului pot trimite propuneri și sugestii

11 Jan 2021 503

Dorian Popa și-a făcut operație estetică. Cum arată acum

11 Jan 2021 1687

Arta actorului - Competiții artistice online Colegiul de Arte se mândrește cu performanțele elevilor săi, chiar și în pandemie

11 Jan 2021 704

Gata cu vacanța de iarnă! De astăzi se reiau cursurile, tot online Reprezentanții elevilor solicită descentralizarea deciziei redeschiderii școlilor

11 Jan 2021 790

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu Elevii ar putea fi chemați la școală și sâmbăta

10 Jan 2021 1378

IPJ Constanța Protejați-vă de înșelăciunile din mediul online! Recomandări

09 Jan 2021 860

Hotărârea numărul 2 CNSU a decis prelungirea cursurilor online până pe 7 februarie

09 Jan 2021 867

Interviu online Steluța Popescu, comisarul-șef de nota 10

09 Jan 2021 1913

SPIT Constanța A crescut numărul persoanelor care fac plăți online

07 Jan 2021 571

Consultări cu profesori-elevi-părinți privitoare la redeschiderea școlilor și compensarea pierderilor suferite de sistem

06 Jan 2021 1464

Școala online se prelungește până pe 8 februarie

05 Jan 2021 601