Şoferii băuţi devin victimele propriei imprudenţe Un tânăr din Ţepeş Vodă a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Un tânăr de 29 de ani a ajuns, seara trecută, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce s-a răsturnat cu maşina şi a fost prins sub compartimentul motor al autoturismului.
 
Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa au transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 18.40. Conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani din comuna Ţepeş Vodă, a condus un autoturism marca Dacia, pe DJ 224, dinspre DN 22C către DN 2A, şi, ajungând la km. 16+900m, pe fondul neatenţiei în conducere cauzate de consumul de băuturi alcoolice şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat şi s-a oprit în gardul unei societăţi comerciale. Conducătorul auto emana halena alcoolică, dar nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest Drager din motive medicale, dar i s-au recoltat probe de sânge, mai transmit poliţiştii.
 
La locul incidentului au fost solicitaţi şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea". Aceştia au intervenit pentru scoaterea victimei de sub maşină. Bărbatul a fost preluat apoi de un echipaj medical şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.