Spargere contra cronometru Maşină spartă în parcarea unui club de fiţe din Mamaia (video)

Trei tineri au fost prinşi cu bunurile furate asupra lor. I-au dat de gol telefoanele sustrase, după ce poliţiştii au identificat la celălalt capăt al firului proprietarii de drept.
 
Un tânăr din municipiul Constanţa a ieşit în oraş cu prietena sa, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ajunşi la Clubul Bellagio, tânărul a parcat maşina marca Audi şi a plecat la distracţie. După nici un sfert de oră, bărbatul a ieşit din club şi, spre surpriza lui, a observat că geamul din partea dreaptă faţă a portierei maşinii fusese spart. Persoana vătămată a apelat imediat numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat cele întâmplate.
 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa. În jurul orei 3.00, lângă o parcare din apropierea Cazinoului, militarii au identificat un grup de persoane care au început să se agite şi să se îndrepte spre un autoturism staţionat. S-au oprit la somaţia jandarmilor, iar în urma controlului corporal sumar, dar şi în urma verificării autoturismului, au fost găsite patru telefoane mobile şi o sumă de bani.
 Potrivit anchetatorilor, principalii suspecţi au declarat întâi că telefoanele sunt ale lor, apoi că le-au cumpărat, susţinând, în cele din urmă, că le-au găsit.
 „Am venit de la Ovidiu. Am găsit un telefon pe stradă şi l-am luat“, a declarat unul dintre suspecţi.

Ce spune partea vătămată

Tânărul care a mers în club şi apoi a avut surpriza de a-şi găsi maşina răvăşită a declarat că a recuperat o mare parte din bunuri când a fost sunat de poliţiştii de la sediul Poliţiei Mamaia unde, de altfel, depusese plângere cu puţin timp în urmă. Printre obiectele furate se afla şi telefonul bărbatului, un Nokia Lumia, în valoare de 2.000 de lei.
 
„Am parcat maşina vizavi de Bellagio şi am mers în club. Am ieşit într-un sfert de oră să iau aer. Când m-am întors, am văzut geamul spart, telefonul luat, au umblat prin geantă, torpedoul rupt“, a declarat persoana vătămată.

Ce se întâmplă cu suspecţii

Principalii suspecţi, un minor de 17 ani, şi doi tineri de 18, respectiv 26 de ani, toţi trei din localitatea Ovidiu, au fost conduşi la sediul Politiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor. Cu puţin timp în urmă, la sediul Poliţiei, o persoană depusese o plângere şi spunea că şi-a găsit autovehiculul cu geamul faţă dreapta spart şi că din torpedou i-a dispărut telefonul Nokia Lumia. A recunoscut imediat telefonul pe care i l-au arătat jandarmii.
 
Pentru a identifica mai multe persoane vătămate, poliţiştii au format primul număr din agenda unui alt telefon. A răspuns o cunoştinţă a unuia dintre păgubiţi care şi-a anunţat ruda aflată pe litoral să se ducă la sediul Poliţiei Mamaia, să depună plângere şi să-şi recupereze bunul sustras.
Cele trei persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.