Eveniment

SRI angajează Iată ce posturi sunt disponibile şi ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

Serviciul Român de Informaţii (SRI) îşi măreşte echipa. Potrivit sri.ro, în momentul de faţă, se caută specialist IT&C, psiholog, traducător, medic-şef secţie, medic, tehnician dentar, asistent medical, infirmieră, îngrijitoare în unităţi sanitare şi soldat/gradat profesionist.
 
Condiţiile generale pentru a te angaja la SRI sunt: cetăţenie română şi domiciliu în ţară, cunoaşterea temeinică a limbii române, un nivel mediu de cultură generală, o stare de sănătate bună, cunoaşterea unei limbi străine, să nu te afli în curs de cercetare, urmărire sau judecată penală ori să nu fi fost condamnat penal.
 
Pentru a te angaja ca specialist IT&C, trebuie să ai master sau studii superioare de lungă durată cu examen de licenţă în domeniile Ştiinţe exacte, Ştiinţe inginereşti sau Ştiinţe economice, dar şi cunoştinţe în cel puţin unul dintre următoarele domenii: administrare infrastructură hardware, administrare reţele de comunicaţii, administrare servere de aplicaţii, administrare sisteme de operare, sisteme de gestiune a bazelor de date, programare, securitate IT&C, digital forensic, procesare semnale analogice şi digitale, arhitectura şi utilizarea circuitelor logice programabile sau proiectare, realizare şi depanare circuite electronice.
 
Dacă vrei să trimiţi CV-ul pentru postul de psiholog, trebuie să ai în vedere condiţiile specifice: master sau studii superioare de lungă durată cu examen de licenţă în Psihologie sau specialităţi asimilate, să ai studii postuniversitare sau master în specialităţi asimilate psihologiei sau formării profesionale de lungă durată într-o formă de psihoterapie, să ai cunoştinţe aprofundate de Psihologia personalităţii, Psihodiagnostic, Psihologie industrial-organizaţională, Consiliere psihologică/psihoterapie, Psihologie clinică. De asemenea, trebuie să ai experienţă profesională de minimum un an ca psiholog clinician, psiholog organizaţional sau psihoterapeut şi să îndeplineşti criteriile Colegiului Psihologilor din România pentru obţinerea atestatului de liberă practică în specialitatea „Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale“.
 
Pentru postul de traducător, trebuie să ai studii universitare cu examen de licenţă şi cunoaşterea foarte bună a cel puţin uneia dintre următoarele limbi străine: arabă, bulgară, chineză, germană, hindi, maghiară, persană, punjabi, rusă, sârbă/bosniacă, tătară, turcă, ucraineană sau urdu.
 
Ca să te angajezi ca medic-şef secţie, trebuie să fi fost confirmat prin ordin al ministrului Sănătăţii ca medic primar în specialitatea Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, să fii cadru didactic universitar în specialitatea Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, să fii membru al Colegiului Medicilor din România şi să nu te regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Dacă doreşti să fii medic la SRI, trebuie să fi fost confirmat prin ordin al ministrului Sănătăţii ca medic specialist/medic primar într-una dintre următoarele specialităţi: Medicină de laborator (cu experienţă în Microbiologie), Reumatologie, ORL, Cardiologie, ATI-cardiovascular, Dermatovenerologie, Medicină de urgenţă, Gastroenterologie, Medicină dentară, Medicină dentară - Ortodonţie, Recuperare, Medicină fizică şi balneologie - Căciulata, judeţul Vâlcea, Medicină de familie - pentru Bucureşti, Călăraşi, Botoşani, sănătate publică, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, radiologie şi imagistică medicală - CT, RMN. Totodată, este necesar să ai experienţă în domeniu de minimum trei ani, să fii membru al Colegiului Medicilor din România şi să nu te regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Pentru postul de tehnician dentar, trebuie să ai calificare ca tehnician dentar, experienţă în domeniu de minimum trei ani, să fii membru al Ordinului Tehnicienilor Dentari din România şi să nu te regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Dacă doreşti să depui CV pentru postul de asistent medical, trebuie să fii asistent medical principal/asistent medical/asistent medical debutant, cu studii postliceale/studii superioare, să ai experienţă în specialităţile: Medicină generală, Radiologie, Laborator (cu experienţă în chimie sanitară şi toxicologie), să fii membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi să nu te regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Ca infirmieră, trebuie să fi absolvit zece clase şi o şcoală profesională, să ai calificare în domeniul Infirmeriei şi să nu te
regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Pentru postul de îngrijitoare în unităţi sanitare, trebuie să fi absolvit zece clase şi să nu te regăseşti în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de lege.
 
Ca soldat/gradat profesionist, trebuie să fi absolvit cel puţin ciclul inferior liceal, cu diplomă sau certificat de absolvire, să ai cel puţin 18 ani şi cel mult 50 de ani, înălţimea de minimum 1,70 m - bărbaţii şi minimum 1,65 m - femeile.
 
Sursa foto: evz.ro, stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Hutanu

15 Aug, 2017 19:14

Inetresant

Articole asemanatoare

Klaus Iohannis atacă la CCR declasificarea protocoalelor

07 Dec 2018 406

O hotărâre a Consiliului Local, declarată nelegală, la cererea SRI. Dosarul, amânat

08 Nov 2018 241

La solicitarea SRI, o hotărâre a Consiliului Local Constanţa a fost declarată nelegală (document)

05 Nov 2018 2342

Alertă în zona Ambasadei Israelului la Bucureşti. Un troller părăsit a pus pe jar autoritățile

04 Nov 2018 258

Accident rutier. Autoutilitară a SRI în misiune, implicată

25 Oct 2018 352

Trei vameşi din Constanţa, condamnaţi! Judecătorii vor să afle cine a realizat interceptările din dosar

19 Oct 2018 690

MApN Cel mai important exercițiu de securitate cibernetică din România, la Palatul Snagov lângă București

11 Oct 2018 546

Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" a depus reclamaţii de plagiat. Cine sunt cei vizaţi (documente)

11 Oct 2018 461

Protocol cu SRI Decizie importantă în ultimul dosar desprins din mega-ancheta presupusei corupţii din Serviciul Rutier Constanţa

05 Oct 2018 816

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica (galerie foto+video+document)

04 Oct 2018 6174

Fostul premier Dacian Cioloș „Am lăsat ţara liberă de virusul pestei porcine atunci când am predat-o“

22 Sep 2018 474

Procurorul Adina Florea, propusă la conducerea DNA, audiată la Parchetul General în cazul protocolului publicat de Darius Vâlcov

20 Sep 2018 491

Prioritățile ALDE în actuala sesiune parlamentară

20 Sep 2018 393

Ion Stelian (USR) - „Dacă OUG 6/2016 e respinsă, va exista posibilitatea ca toate probele din dosare să fie revizuite“

19 Sep 2018 406

Claudiu Manda, despre protestele din 10 august "Au existat note care au fost trimise către MAI şi Jandarmeriei şi înainte şi după protest"

13 Sep 2018 290

Directorul SRI, audiat la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii

11 Sep 2018 669

Liviu Dragnea, despre acuzaţiile Gabrielei Firea - "Eu zic ca PSD să rămână la guvernare. Sper ca Firea să fie sinceră și neinformată"

09 Sep 2018 491

12 ofiţeri SRI cercetaţi în dosarul retrocedărilor aparent ilegale, în care e implicat Paltin Sturdza

09 Sep 2018 1053

Oficial de la DIICOT despre protocolul clasificat încheiat între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Serviciul Român de Informaţii

06 Sep 2018 325

Doi dintre cei mai importanţi oameni din SRI au părăsit, de ieri, sistemul. Cine sunt şi ce funcţii, cu greutate, aveau

02 Sep 2018 9314

Tudorel Toader - "Toate protocoalele trebuie scoase la lumină"

30 Aug 2018 298

Generalul SRI Dumitru Dumbravă a fost trecut în rezervă

28 Aug 2018 372

Tudorel Toader - "Într-un stat de drept, protocoalele au caracter nefiresc"

28 Aug 2018 311

Ce mesaj a transmis procurorul general al României referitor la protocoalele încheiate între PÎCCJ și SRI

25 Aug 2018 612

Ce spune Dariu Vâlcov despre dosarul deschis după publicarea protocolului de colaborare SRI-PÎCCJ

24 Aug 2018 345

Preşedintele Klaus Iohannis susține că nu a fost informat de SRI înainte de mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei despre posibile violenţe

24 Aug 2018 273

Directorul SRI a anunţat că nu mai este în vigoare niciun protocol care să aibă legătură cu înfăptuirea justiţiei în România

24 Aug 2018 248

Parchetul General s-a autosesizat după declarațiile lui Darius Vâlcov. A fost deschis dosar pentru neglijenţă în păstrarea informaţiilor secrete de stat

24 Aug 2018 309

Atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie – august 2018. Serviciul Român de Informaţii a transmis un mesaj

20 Aug 2018 366

SRI. Atacuri cibernetice asupra băncilor din România

18 Aug 2018 762

SRI, precizări cu privire la violenţele de vineri din Piaţa Victoriei

11 Aug 2018 1054

SRI angajează. Ai nevoie de diplomă de bacalaureat. Unde trimiți CV-ul

05 Aug 2018 6156

Parchetul General a publicat un protocol de colaborare încheiat cu Serviciul Român de Informaţii

03 Aug 2018 885

Doliu în PSD. Un fost deputat s-a stins din viață. Ce mesaj a transmis senatorul Adrian Țuțuianu

03 Aug 2018 768

Traseul unui fost ofițer SRI Cariera, averea și interesele prefectului județului Constanța, Dumitru Jeacă, și o firmă pierdută pe drum (documente)

03 Aug 2018 7201

Cetățean irakian, suspect de terorism îndepărtat de pe teritoriul României. Ce spun reprezentanții SRI despre acest caz

02 Aug 2018 307

SRI condamnă ferm încercările de denigrare a instituţiei

25 Jun 2018 641

Oficial despre procedura de declasificare a Protocolului de cooperare încheiat între SRI, ÎCCJ și PÎCCJ. Ce prevede documentul încheiat în anul 2009

18 Jun 2018 410

Protocolul SRI-ÎCCJ a fost desecretizat. Ce conţine (document)

18 Jun 2018 621

„Revolta“ angajaţilor din Serviciul Român de Informaţii Nemulţumirile au ajuns la urechile judecătorilor din Constanţa (document)

18 Jun 2018 2892

Oficial de la SRI. Câte mandate de securitate naţională (iniţiale, prelungiri şi completări) solicitate de SRI în perioada 2004 - 2016

31 May 2018 554

Control tematic al Inspecției Judiciare la toate parchetele din țară. Este vizat protocolul dintre Parchetul General și SRI

30 May 2018 619

„Sunt permanent monitorizat, urmărit“ Povestea omului care a chemat la judecată Serviciul Român de Informaţii. Cere daune de 200.000 de euro

17 May 2018 2258

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a furnizat o listă de 19 persoane din media care au avut „relații neetice“ cu ofițerii de la structuri

16 May 2018 1533

Instanța a decis. Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi va fi cercetată de Inspecția Judiciară. Magistrații au admis cererea lui Sorin Strutinsky

13 May 2018 1639

SRI te poate angaja! Te pricepi la calculatoare?

29 Apr 2018 3944

Parlamentul a votat înfiinţarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securităţii naţionale

18 Apr 2018 524

Soldat în SRI. Condiții de angajare

07 Apr 2018 3032

Tudorel Toader pe Facebook - ”Despre protocoale şi posibile consecinţe!”

06 Apr 2018 872

Autovehicul suspect, parcat în zona Aeroportului Henri Coandă

06 Apr 2018 1120