Sticla de acid sulfuric pe mana copiilor

Tragedie la Mihail Kogalniceanu

Un tanc de numai trei ani i-a dat sa guste niste apa tare fratiorului sau de numai opt luni, dupa care a dus si el sticla la gura # In prezent, ambii sunt internati la spital cu arsuri la buze si pe stomac

Doi copii in varsta de 3 ani, respectiv 8 luni au ajuns, ieri dimineata, la Sectia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean Constanta, dupa ce au baut accidental cateva zeci de mililitri de substanta chimica, apa tare. Larisa si Valentin N. se aflau, ieri dimineata, in locuinta lor din comuna Mihail Kogalniceanu. Cei doi copii si-au intampinat tatal, care venise de la munca dupa tura de noapte. Barbatul si-a lasat geanta pe hol si a intrat intr-o camera. Larisa, obisnuita sa primeasca de fiecare data cate un cadou de la parintele sau, a inceput sa cotrobaiasca prin geanta. Fetita a gasit o sticla de jumatate de litru cu eticheta Fruti Fresh, in care se afla un lichid alb-galbui. Fata a crezut ca este suc si ca tatal sau uitase sa li-l ofere. Ea a luat sticla si i-a dat intai sa bea micutului Valentin, dupa care a luat si ea cateva guri. Intrucat in sticla se afla o substanta chimica, copiii s-au ales cu buzele arse si dureri in gat. Ei au fost transportati cu ajutorul unei salvari la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde au fost internati in sectia de Terapie Intensiva Pediatrie. Potrivit declaratiei medicului sef Corneliu Neagoe, investigatiile medicale efectuate au infirmat varianta unei intoxicatii cu apa tare. Conform surselor medicale, copiii au baut o substanta chimica, dar nu au ingerat, alegandu-se doar cu arsuri la nivelul gurii. In prezent, cei doi micuti sunt in afara oricarui pericol, dar raman internati sub supravegherea personalului medical specializat. Acesta nu este primul caz cand prescolarii sunt victimele unor astfel de accidente. De cele mai multe ori, vina producerii acestor evenimente apartine parintilor, care nu ii supravegheaza pe micuti atat cat ar trebui.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 292

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 464

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 359

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 847

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 197

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 457

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 507

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 912

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 534

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1144

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 448

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 385

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 355

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 234

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 227