Stilistul vedetelor din România, condamnat pentru un accident în Mamaia



Judecătoria Constanţa l-a condamnat, ieri, pe Nicu Niculina, cunoscut şi ca Adrian Pescariu, ori „stilistul vedetelor din România“, la 1,6 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Bărbatul a fost găsit vinovat de vătămare corporală din culpă şi de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.


Nicu Niculina a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce, la jumătatea lunii octombrie 2011, a condus pe bulevardul Mamaia un autoturism marca Opel. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi a izbit un panou publicitar. În urma impactului, Victor Urda, Anda Călin şi Bianca Goja au fost răniţi. 



Pedeapsa mai sus precizată a fost suspendată pe o durată de patru ani şi şase luni, reprezentând termen de încercare, timp în care Adrian Pescariu „trebuie să se prezinte periodic la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, conform programului de supraveghere întocmit de acest serviciu, să anunţe la Serviciul de Probaţiune menţionat, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice acestui serviciu informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă“. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.