Sub influenţa alcoolului, a fugit de poliţişti, la volan Urmărire ca-n filme, în staţiunea Mamaia!

Poliţiştii Secţiei 1 au depistat, luni după-amiază, în trafic, un bărbat care a refuzat să oprească la semnalul făcut de oamenii legii. Suspectul conducea un autoturism pe strada Ion Raţiu şi a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, continuând să se deplaseze, succesiv, pe străzile Unirii, Pescarilor, şi bulevardul Mamaia, circulând cu viteză în direcţia staţiunii Mamaia, conform comunicatului remis de Biroul de presă al IPJ Constanţa.
 

În parcarea unui hotel din centrul staţiunii, a abandonat autoturismul şi a fugit pe jos, pe plajă, unde a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au chemat colegii de la Rutieră pentru a-l testa pe şoferul fugar, pentru că acesta mirosea puternic a alcool.
Bărbatul a refuzat însă testarea cu aparatul Drager, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, pentru recoltarea de probe biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat, şi aici, recoltarea de probe care să stabilească un eventual grad al alcoolemiei.
 
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar poliţiştii au propus judecătorilor arestarea preventivă a şoferului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Mașină urmărită un kilometru, după ce șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor. La volan, un tânăr de 20 de ani, băut

02 Apr 2023 1944

Șoferul implicat în urmărirea de la Corbu, reținut. Bărbatul nu avea permis și era băut. Un tânăr a murit

19 Dec 2019 3457