Suspect de trafic de droguri de mare risc, depistat la intrarea în țară. Ce au descoperit anchetatorii în bagajele lui (FOTO+VIDEO)

  • Potrivit unui comunicat al Poliției Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc. 
 
În cadrul acţiunii, a fost efectuat un control asupra unei persoane care ar fi fost specializată în introducerea în țară a drogurilor de mare risc și trafic de droguri, care se deplasa într-un autovehicul, dinspre Olanda spre România
 
Au fost descoperite trei pungi, în interiorul cărora se aflau: aproximativ 4.000 de comprimate MDMA - ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, care ar fi fost destinate comercializării pe teritoriul României.
 
În acest caz, a fost deschisă o anchetă, iar pentru persoana în cauză s-a dispus măsura arestării preventive.
 
Mai multe detalii sunt prezentate în comunicatul oficial al Poliției Române:
 

„La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc. 
 
Acţiunea a vizat o persoană care ar fi fost specializată în introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.
 
Astfel, în cadrul acţiunii, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au efectuat un control asupra unei persoane, care se deplasa într-un autovehicul, dinspre Olanda spre România, fiind descoperite 3 pungi, în interiorul cărora se aflau: aproximativ 4.000 de comprimate MDMA - ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, care ar fi fost destinate comercializării pe teritoriul României.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de  9 noiembrie a.c., procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi a dispus reţinerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, pentru 24 de ore.
 


Ulterior, aceasta a fost prezentată magistraţilor Tribunalului Iaşi, care au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.“

 



Sursă foto: Poliția Română
Sursă video: Poliția Română
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic de droguri în parcarea subterană unui centru comercial, din municipiul Constanța

27 Mar 2024 700

UPDATE. Persoane reținute de DIICOT Constanța pentru trafic internațional de droguri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1314

Președintele Iohannis a promulgat Legea „2 Mai“ – Traficul de droguri de mare risc, pedepsit cu închisoare cu executare

21 Mar 2024 505

Trei persoane reținute la Tulcea pentru trafic de droguri! Ce au stabilit procuroriii DIICOT (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 633

DIICOT acuzații oficiale Trafic de droguri de mare risc la Constanța

19 Mar 2024 536

Constanța! 9 persoane reținute de DIICOT! Oficial (FOTO+VIDEO)

15 Mar 2024 3940

IPJ ClujPolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj au documentat activitatea infracțională a trei bărbați

14 Mar 2024 461

Poliția Română - BCCO Oradea -Trafic de droguri

14 Mar 2024 415

Legea „2 Mai”, adoptată de Camera Deputaților. Ajunge la promulgare la președintele Klaus Iohannis

05 Mar 2024 603

Poliția Română BCCO Vrancea -trafic de droguri

05 Mar 2024 430

Suspecți de trafic de droguri reținuți la Constanța! Substanțele interzise aduse în țară din Spania prin intermediul unei firme de curierat (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 1295

Poliția Română - Activitatea a constat în punerea în aplicare a 8 mandate de percheziție domiciliară

01 Mar 2024 405

Guvernul RomânieiActele normative adoptate în cadrul ședinței Guvernului României din 28 februarie 2024

29 Feb 2024 417

Oficial! DIICOT Constanța anunță reținerea a două persoane pentru trafic de droguri

22 Feb 2024 819

Droguri de mare risc într-un tren care venea spre Constanța! Începe procesul

18 Feb 2024 591