Suspiciune de crimă la Ciocârlia. Poliţiştii îi caută pe făptuitori



Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort, luni seara, pe un câmp din zona localităţilor Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos.

La ora 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Ciocârlia au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe marginea unui drum din extravilanul localităţii Ciocârlia de Sus, se află cadavrul unui bărbat ce prezintă la nivelul capului multiple leziuni de violenţă. Echipa operativă complexă s-a deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia şi al Postului de Poliţie Ciocârlia, identificând victima în persoana lui Mihai Sandu, în vârstă de 70 de ani, din satul Ciocârlia, care prezenta mai multe leziuni de violenţă.
Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipiului Medgidia, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În acest sens, au fost constituite echipe de poliţişti care acţionează pe raza localităţii Ciocârlia pentru depistarea autorilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suspiciune de crimă la Ciocârlia Un individ şi-ar fi omorât mama!

23 Sep 2014 1872