Suspiciuni de tâlhărie la Independenţa A băut într-un bar şi pe drumul spre casă… ar fi fost violată şi jefuită

O femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Constanţa, s-a aflat, în acest weekend, în comuna Independenţa. Ea a mers la un bar din localitatea respectivă, pe la ora 19.00, şi a plecat de acolo abia pe la ora 22.30. A plecat pe jos, către localitatea Movila-Verde, cu intenţia de a ajunge la Cobadin.

După aproximativ 200 de metri parcurşi, ea spune că ar fi fost acostată de un bărbat, care, sub ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut cu aceasta un raport sexual, după care i-ar fi luat din poşetă suma de 300 de lei. Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Topraisar au fost sesizaţi „puţin înainte de ora 3.00“ despre presupusa faptă. Femeia le-a declarat oamenilor legii că ar fi fost violată de către un bărbat pe care nu îl cunoaşte.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe D. Constantin, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Independenţa, bănuit de comiterea faptelor. Poliţiştii spun că s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, bărbatul urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suspiciuni de viol şi tâlhărie la Independenţa

08 Aug 2015 2317