Tânărul care a murit înecat ieri la Eforie Nord era poliţist. Venise la mare să-şi sărbătorească iubita care este procuror (galerie foto)

Un tânăr de 27 de ani din Craiova a murit ieri înecat la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare. Victima a fost observată în larg şi a fost adusă la mal cu ajutorul pompierilor. Din păcate cu toate eforturile depuse de personalul medical de la Ambulanţă nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, acesta fiind declarat decedat.

Incidentul a avut loc sub privirile iubitei acestuia, care a asistat neputiincioasă la manevrele de resuscitare. Potrivit unor surse neoficiale, victima ar fi din Craiova şi ar fi poliţist criminalist. Împreună cu iubita lui care este procuror ar fi venit în vacanţă la Mamaia, iar ieri au venit la Eforie Nord pentru a sărbători ziua de naştere a tinerei. Realitatea Oltului a precizat că poliţistul, Georgian C., ar fi din Drăgăneşti Olt. 

Din păcate ceea ce vroia să fie o vacanţă de neuitat la malul mării s-a transformat într-o adevărată tragedie. Cu o oră înainte de acest incident, în aceeaşi zonă un alt tânăr, de 18 ani a fost adus fără suflare la mal după ce s-a înecat. În cazul lui medicii au reuşit să-l readucă la viaţă, dar a ajuns în stare foarte gravă la spital. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

UPDATE. Încă un caz de înec la Eforie Nord, zona Steaua de Mare. Victima a fost observată în larg (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedii la mare. Cine sfidează marea piere în valuri. Talazurile duc în larg indiferent dacă e poliţist sau om de rând (fotoreportaj)

22 Jun 2017 16018