Trafic oprit Accident pe DN 22 Garvăn – Măcin, în zona localității Jijila, județul Tulcea

  • Se estimează ca circulația să fie reluată în 40 de minute.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 22 Garvăn – Măcin, în zona localității Jijila, județul Tulcea, din cauza unui accident.

În urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40 de minute.

UPDATE - Oficial de la Poliție 

În jurul orei 07.55, prin apel la 112, Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină la un accident rutier produs pe DN 22  între localitățile Jijila și Garvăn.
Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme.

La locul solicitării s-au deplasat 1 ofițer și 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și trei  echipaje de la SAJ. 
În urma accidentului rutier au rezultat 4 victime conștiente aflate într-un autoturism, din care una încarcerată. 

Conducatorul auto ( bărbat 76 ani) a fost descarcerat și preluat de un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Celelalte 3 victime ( 2  de sex F 71 ani și 48 ani, 1 de sex M 49 ) au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Toate cele patru persoane aflate în celălalt autoturism,deși le-au fost prezentate consecințele, au refuzat transportul la spital.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.