Tragedia nopţii în România. Accident rutier pe drumul către mare. Un copil a murit, 5 persoane, printre care 2 copii, şi o gravidă rănite

Un grav accident rutier a avut loc, azi noapte, în jurul orei 22.00, pe DN2A, la ieşirea din Andrăşeşti spre Orboieşti, din judeţul Ialomiţa, pe drumul care duce către litoral.

Potrivit Infotrafic, în evenimentul rutier au fost implicate un autocamion şi două autoturisme, circulaţia fiind oprită pentru efectuarea de măsurători de către Poliţia Rutieră dar şi pentru acordarea de ajutor medical de specialitate răniţilor.

Din păcate în urma coliziunii teribile un copil de 10 ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în tragicul eveniment rutier.

Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie.

Totodată un echipaj SAJ cu medic i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, fără rezultat.

Pompierii au acţionat la locul accidentului cu o autospecială de intervenţie şi descarcerare, o autospecială transport victime multiple cu medic, trei ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

O femeie de 32 de ani, însărcinată, un bărbat de 30 de ani, un băiat de 7 ani şi o fată de 10 ani au fost transportaţi la spitalul din Slobozia cu echipajele SAJ, iar un tânăr de 19 ani, cu echipajul de pe autospeciala de transport victime multiple.

Potrivit jurnalului de ştiri de la Antena 3 familia implicată în eveniment venea de la mare.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanta
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.