UPDATE2. Oficial de la ISU şi de la IPJ Tragedia nopţii în România. Cinci tineri au murit. Un autoturism a intrat sub un autotren cu numere turceşti (galerie foto)

Un grav accident a avut loc, în această noapte, în jurul orei 02.30, pe DN 2, la Km402+100, conform unui comunicat al CNAIR postat pe pagina sa oficială de internet.
 
Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că un autoturism a intrat, la Vadu Moldovei, sub un autotren, rezultând cinci victime încarcerate.

La ajungerea echipajelor de salvare s-a constatat că toate cele cinci victime, ocupante ale autorurismului, erau decedate.

Au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, cu autospeciala pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Autotrenul aparţine unei firme de transport marfă din Turcia.

Potrivit unor surse cei cinci ocupanţi ai autoturismului erau din zonă şi se întorceau de la o petrecere de la un bar. 

UPDATE. Oficial de la ISU Suceava

"Evenimentul nefericit a fost anunțat pe 112, în această dimineață, în jurul orei 02.30 și vorbim despre impactul dintre un autoturism și un autotren.

Ne-am deplasat cu modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora.


Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate. Vorbim de băieți tineri, trei dintre ei de 17 ani, unul de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani.

Pe perioada intervenției noastre și apoi pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, ea fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce colegii mei au îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident".

UPDATE2 Oficial de la IPJ: 

La 09.12.2018, ora 02.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani, din comuna Râșca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotractorul cu semiremorcă condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorul auto și a 4 pasageri din autoturism, respectiv 3 minori de 17 ani, toți trei din comuna Bogdănești și un tânăr de 18 ani, din comuna Râșca.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Sursa foto: ISU Bucovina Suceava
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat prins la volan sub influența băuturilor alcoolice! Nu avea permis de conducere

01 Sep 2023 1042

IGPR InfotraficJudețul Suceava-Trafic îngreunat pe DN 2

29 Aug 2023 540

Suceava Un copil de trei ani a murit călcat de tractorul condus de tatăl său

04 May 2022 1239

UPDATE Ambulanță implicată într-un grav accident rutier în județul Suceava. O victimă, decedată (GALERIE FOTO)

17 Dec 2021 2043

Cu o alcoolemie record, a produs un accident rutier. Bărbatul a ajuns în arest

20 Dec 2019 1531

Bărbat arestat preventiv pentru pornografie infantilă. Victima, o minoră de nouă ani

23 Aug 2019 1323

Coordonatorul campaniei online a președintelui Iohannis a murit!

03 Jun 2016 2842

Procurorii au decis punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un şef din Poliţie

11 Feb 2016 1924