Tragedia nopţii în România. O femeie a murit. Soţul ei se zbate între viaţă şi moarte. Detalii despre nenorocire (galerie foto)

 
O adevarată noricire a avut loc, în această noapte, în satul Dobra, comuna Supur, din judeţul Satu Mare, acolo unde o femeie a murit în urma unui  incendiu izbucnit la centrala termica a casei în care locuia.

Căpitanul Ovidiu Leuca, de la ISI Satu Mare a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „femeia, în vârstă de 34 de ani a încercat să aprinda focul la sistemul de încalzire, folosind lichide combustibile, ai căror vapori  s-au aprins şi i-au provocat arsuri pe corp, fiindu-i afectate şi căile respiratorii, astfel fiind declarat decesul acesteia”.

Ofiţerul mai spune că s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spuma din cadrul Punct de Lucru Tăşnad, o autospecială de intervenţie a SVSU Supur şi o ambulanta cu medic de la SAJ Satu Mare.

Soţul victimei a fost surprins şi el de flăcări, în încercarea de a o salva pe aceasta, şi a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul feței,  gâtului,  membrelor superioare și inferioare și torace. A fost preluat de ambulanta SAJ și transportat la spital.

Sursa foto: ISU Satu Mare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.