Tragedie în prima zi din an Un bărbat a fost găsit carbonizat în casa sa din localitatea Lumina

Început tragic de an în localitatea constănţeană Lumina. Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o casă, în urma izbucnirii unui incendiu.
 
Tragicul incident a fost sesizat ieri, la ora 14.10, când un apel la 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Lumina, judeţul Constanţa. La faţa locului au ajuns două autospeciale din cadrul Staţiei de Pompieri Midia.
 
Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au avut o intervenţie grea. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (n.r. vânt puternic), pompierii au luptat mai bine de două ore cu flăcările care se puteau extinde şi la casele învecinate. După stingerea incendiului, pompierii ISU Dobrogea au descoperit printre ruinele fumegânde ale casei, trupul carbonizat al unui bărbat de 48 de ani, locatar al imobilului. La faţa locului a ajuns şi o echipă de criminalişti care au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii tragediei şi modului în care bărbatul şi-a găsit sfârşitul. Cel mai probabil. Cauza izbucnirii incendiului a fost un coş de fum.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.